0 oy
178 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba bugün amcamın kızının düğünü var. 2022Ekim nişanlandı o zamanda davet etmediler. Düğünde de davetli değiliz. Sadece amcam babamı çağırdı annemin ısrarıyla babamda düğüne gidiyor. 14yaşında kız kardeşim var bugün yemekten sonra hıçkıra hıçkıra ağladı onun ağladığını gördüğümde bende çok kötü oldum düğün için ağladığını sandık ama hiçkimse beni sevmiyor,istemiyor dedi. Amcamlar davet etmedi diye böyle söylüyor. Alıp telefonu amcama, halam olacaklarada bir bir saydırmak istiyorum. Benim düğünümde amcamlar hiç takı bile takmadılar imkanımız yok diye. Ama babaanemden kalan villada bile şuan onlar oturuyor. Villa umrumda değil Allaha şükür bizimde evimiz var ama kardeşimin o şekilde ağlamasına çok kötü oldum. Amcamlar neden böyle yapıyor inanın bende bilmiyorum. Kuzenimin nişanında bir amca olarak babamı çağırmadılar halamın damadını çağırdılar zaten kuzenlerim onlara ölüp bitiyor babama kuru merhaba diyorlar. O na sarılıyorlar. Gerçekten kardeşimin o şekilde ağlamasına çok kötü oldum gözleri de kızardı nefeside düzenlenmiyordu. Düğüne gitmek istemiyor zaten ölsemde gitmem diyor ama bu şekilde olmasına çok kötü oluyor hiçkimsenin onu sevmeyeceğini düşünüyor. Zaten o amcam olacak adamında bizi sevdiğini hiç sanmıyorum artık ne yaptıysak. Kafam allak bullak oldu yemin ederim. Mantıklıda düşünemiyorum. 

2 Cevaplar

+1 oy
(7,592 puan) tarafından
Sizi takmayanı sizde takmayın bu kadar basit bunun için kendinizi üzmeye değmez.
(3 puan) tarafından
Yok inan bende annemde hiç üzülmüyoruz zaten artık onların ne olduğunu anlayacak yaşdayım. Kız kardeşim ağlıyor beni sevmiyorlar diye
(7,592 puan) tarafından
Bizim sevgimiz sana yeter onların sevgisine ihtiyacın yok diyin ona.
-Reklam-
0 oy
(13,848 puan) tarafından
Kardeşinin yaninda sürekli bu aile mevzularindan bahsederseniz olacaği bu. Çocuk durup dururken kafasinda kurmuyor. Siz durmadan bu aile sorunlarini ev içinde konuştuğunuz için yipranmiş demekki. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 750 göst.
0 oy
43 cevap 796 göst.
0 oy
16 cevap 629 göst.
10 Eylül 2020 Aile kategorisinde Neslihankce (1,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 149 göst.
1 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Ruyam1212 (309 puan) tarafından soruldu

379,450 soru

11,358,668 cevap

34,833 kullanıcı

...