Esimle boşanma davamız var ben eşimin evinde kalıyorum özel mülkü ama evlendigimiz de evi birlikte döşedik boşanma davamız surerken ben evde kaldım onun hem annesinin evi var annesi yalnız hemde başka bir dairesi var. Ben evdeyken evi bir başkasına satıyor ve bana hicbir şekilde ihtar gelmiyor bütün evraklar nasıl oluyor ki eşime gidiyor aile konutu olduğu için benim imzam olmadan satış yapması yasakmış ve üzerine birde eve icra memuru ve avukat geliyor evin başkasına satıldığına dair ama bana tebligat hicbir şekilde gelmedi neyse evi de kendi aile dostlarına satmışlar. Mahkemeye verdim icra tahliyeyi durdurdu mahkeme de satışı iptal etti. Benim gidecek bir yerim yok ailemin evi hem çok küçük hemde çok eski. Bu evde çocuklarımın (2 çocuğumuz var) düzeni var er yada geç çıkacağım ama mahkeme ne zaman biterse o zaman çıkacağım belki 3,4 yıl.. eşim her defasında evden çıkmam için tehditler santajlar küfürler ediyor evden çıkmam sorun değil bugün çıkarım ama ne zaman ben bir dava kazansam bu şekilde tehditler ediliyor ve tehditin tozu artarak büyüyor. Ziynet davam tazminat davam var onları kazansam aynı şeyi yine yapacaklar kafam çok karışık şikayet edeceğim ama size de sormak istedim siz bu süreçte olsanız evden çıkar mıydınız?