0 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından
Kızlar 17 günlük bebeğim var tek goğsumu tutuyor emzirdigim gogsum dokununca acıyor küçük bir yeri bastırınca daha çok acıyor neden olur aklıma kötü şeyler geliyor ben biraz evhamliyim korkuyorum ilk defa emziriyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Süt yeterince boşalmasını için ağrıyordur sertleşme var mı öyleyse sütünü sağ iyi geliyor benimk de 27 günlük ilk hafta bende yaşadım o durumu 
(168 puan) tarafından
Gogsum çok yumuşak sert değil ama
tarafından
Göğüs ucu yaran için tahinin üstündeki yağı kullanabilirsiniz benimkini bir günde geçirdi bütün acısını aldı tarif ettiğiniz ağrıyı bende yaşamıştım
-Reklam-
0 oy
(2,138 puan) tarafından

Merhaba yeni anne umarım sağlıkla huzurla bebeğini büyütursun. Ayrıca yeni anneliğini tebrik ederim. Mastit olabilir. Bunun için sebebin sıklıkla emmesi gerekiyor. Eğer bebek yeteri doyuma ulaşıyorsa sütünü sarıp gerekli poşetlerde muhafaza edip daha sonra kullanabilirsin.

Bir diğer ikaz ise şu olabilir eğer göğüs ucunda herhangi bir yara gibi bir durum oluşursa hatta oluşmadan muhtemelen aktarlarda da satılan kantaron yağının temin etmeni öneririm mucizevi bir özelliğe sahiptir yaraların hızlı iyileşmesini sağlar bebeğinle beraber mutlu bir hayat geçirmeni dilerim.:kissing:

(168 puan) tarafından
Ya çok teşekkür ederim  göğüs ucum biraz acıyor hafif yara var
0 oy
(13,631 puan) tarafından
Bende de oluyor, bebek göğsü tam bosaltamadığı için sanırım. Sağdığım da olmuyor 
(168 puan) tarafından
Bastırınca acıyor mu sizinde sanki biyere carpmisim gibi göğüsumun küçük bir yeri bastırinca acıyor korkuyorum bende
(13,631 puan) tarafından
Sütyen takmıyorum hiçbir şey değsin istemiyorum. Sütyensizken eğildiğimde daha çok artıyor. Bazen sırtıma ve koluma vuruyor ağrı. Poşet ya da streç film koyuyorum öyle sütyen takıyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
3 cevap 128 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kbranur (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
8 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 628 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gvrcnn (262 puan) tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,374 cevap

43,817 kullanıcı

Kategoriler

...