0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
İlgisiz eş var evliliği böyle hayal etmemiştim hiç hemde mutlu ve huzurlu Bi evlilik bekliyor dum ama artık hiç bişeyim kendimi sevmiyorum kendimden bile artık mutluluk yok. Eşime bağlıyım hemde çok o beni görmezden gelmesi beni sanki öldürüyor bilmiyorum psikolojikmen iyi değilim intihar etmeyi düşünüyorum hayattan gitmek istiyorum. Bugün eşime ne olursa olsun beni affet tmm mı ne yaparsam yapayım dedim o da nr gibi ne yaparsan diyor aldatma sanıyor kendime zarar verirsem yani dedim bilmiyorum umurunda olduğunu düşünmüyorum içim çok yaşlı yaşım 25

13 Cevaplar

+1 oy
(1,052 puan) tarafından
Ne yiyip ne içiyorsunuz bilmiyorum ki nasil kolay söyleyebiliyorsunuz intihar etmek kelimesini çocuğunuz varmis ne yani bir eş için çocuğunuzu annesiz mi bırakacaksınız eşiniz tekrardan evlenir ona eş cok ama cocugunuza anne yok aklınızı kullanın biraz
-Reklam-
+1 oy
(9,109 puan) tarafından
Çok çok kötüysen psikolojik destek al bence 
+1 oy
(1,324 puan) tarafından
Eşinden cok fazla beklentin var karsilanmayınca bunalım. Eşi bu kadar hayatınızın odak noktası yapmayın o yokken siz vardınız o gider yine siz kendinizle basbasa kalırsınız. O yüzden gereken önemi doğru yerde kullanın 
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Eşini umursama çocuklarına odaklan. Eşinle konuş derdini yapma böyle düşünme ne olur.. Kendine zarar versen bitecek mi sanıyosun bunun ahireti var.. Sabret dua et
0 oy
tarafından
belliki depresyona girmissin.. evlilik boyle mic mic askimli cicimli gitmiyor hele socuklardann sonra arada saclarini yolmak istiyorsun.. yani bulundugun durum hepimizin hali.. bende bir destek al.. ayrica esine bu kdr bagli degil bagimli olman da senin gencliginin verdigi bir toyluk.. muhtemelen esin daha olgun.. hemen rand3vu bak bence
0 oy
tarafından
Doktora git bazen ruhumuz da hastalanıyor. Sana bişey olsa ne olacak erkeklerin canına minnet gider yenisini alır. Olan çocuğuna olur sana olur. Benim memleketim sınıra yakın orda görsen genç yaşta adamların eşi vefat etti kimisi kırkını bekledi kimisi beklemedi evlendi. Soran olursa erkek adam kadınsız olmaz yemek temizlik için. Suriyeli aldılar hep genç kız. Sanmıyorum o adamların karısını düşünüp hatırladığını. Bu hayat senin ona sahip çık gerçekten yardım al. Bu düşünceyi taşıyan biri desteksiz düzelmez lütfen yardım al 
0 oy
(1,199 puan) tarafından
Bu hayata çok güzel şeyler de var o mezardakiler şuan  yaşamak için neleri feda etmezlerdi ki aldığın her nefesin değerini bilmen lazım cnm hayat bu terslikleri olur zorluklari olur ama bu hiç biri seni intihar etmene sebep olamaz rabimiz var en güzeli herşeyi affediyor 
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Başımla gönlümü edemedim eş

Biri yüz yaşında biri yirmi beş

Dedikleri bu olsa gerek. Hangimiz kendi yaşımızdayız ki? Neden herkes kendi imtihanını en zoruymuş gibi düşünüyor?  Yapma etme yahu, olmuyorsa zorlamak lazım. Herkesin kaderi kendi çabasına göre tayin edilir. Vesvese düşmüş kalbine, sakın ha bu oyuna gelme. 
0 oy
(927 puan) tarafından
10 gün önce kirpik uzatan maskara postu açıyorsan demekki hayattan zevk alıyorsun.. geçici bir bunalımda olabilirsin..hayatın sana kattığı pozitif anları düşün ve kimsenin hayatının dört dörtlük olmadığını unutma..geleceği geçmişi düşünmeden anı yaşamaya çalış kendine yönel..hiç birini yapamıyorsan herhangi bir hastanenin içinde hasta bakım odalarının önünde  birkaç saat otur..hayatta sağlık olsun.. geri kalan her şeyin çaresi olduğunu anlayabilirsin..
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum 
0 oy
tarafından
Eşine çok bağlı olduğun için sanırsam böyle hissediyorsun. Odak noktanı değiştirmeyi denesen. Hayatın sadece eşinden ibadet olmadığını kabullenirsen çok şey değişir. Çocuklarına odaklan.
0 oy
(3,834 puan) tarafından
Peki intiharı kime neyi ispatlamak için düşünüyorsun, seni anlamayan değer vermeyen adam için mi ???

Kendine gel Allah askina sen kendine değer vermezken karşı tarafın nasil değer vermesini bekliyorsun silkelen hayat kocanın etrafinda dönmüyor ömür uzun nasıl bir hayat yaşamak istiyiorsan onun için taşları dösemeye başla daha 25 yaşındasın yazık günah ya gencecik insansın. 

Senin değerini insanligini iyligini aklina ne geliyorsa esin mi belirliyor kriterleri,yapma gözünü seveyim bu kadar da değil aç gözünü. Kimsenin bu kadar hayatınla oynamasına izin verme kendine neler yakıştırıyorsun böyle...
0 oy
(7,460 puan) tarafından
Belli ki sağlıklı düşünemiyorsun. Öncelikle otur sakin kafayla bir kağıt kalem al eline ve seni mutsuz eden ne varsa yaz. Ve onları düzeltmeye çalış. Duzeltemedigin şeyleri hayatından çıkar. Neden sen hayatından olasın Allah Allah tek bir hayatın var sonuçta en güzel şekilde yaşasana!

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 451 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 400 göst.
28 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 435 göst.
30 Aralık 2020 Aile kategorisinde Kadriye5 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 376 göst.