0 oy
153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Arkadaslar herseyi cok dusunup takiyorum yani olmadik seyleri bile gun boyu dusunuorum. Nie böyle oldum bilmiorum 

Mesela en sacma örnek veriyim. Ben hem bankada calisiyorum hemde esimin dukkani var orda da bazen calisiorum. 

Cocugum yeni kreşe basladi ögretmenlerle konustuk ne is yapiyorusunuz dedi bankadayim dedim.neyse 1 kac ay sonra banka beni isten cikartti anlasamadik yeni gelen patronla. 1 kac aydir bankadan cikmisim yani calismiyorum ama esimin yaninda calisiorum hergun. Gecen ögretmeb sordu nasil gidior isiniz bankada hayirli isler dedi yani söyleyemedim cikartildim die  

Yani sacma deilmi yada ne söyleyebiliri.

Bunun gibi bir suru sacma seyler kafama takiyorum hergun basim agrior 

Bana bir tavsiye-fikir verseniz

5 Cevaplar

0 oy
(29,593 puan) tarafından

Ayıp yanlş birşey değil ki bu kendine güven inan bu tür düşünme yani neden demiyesin anlaşamadım çıktım bu kadar kim ne diyebilir

-Reklam-
0 oy
(5,308 puan) tarafından
Kendine dert arıyorsun :) bu kadar düşünme. Hayat o kadar uzun değil :)
0 oy
(4,988 puan) tarafından
İyi halt ediyorsun canindan kıymetlimiki ne gerek var yani bir senden daha yok bu dünyada 
0 oy
(866 puan) tarafından
Seni çok anlıyorum sende biliyorsun yaptığının mantık dışı olduğunu ama bunu kendine anlatamıyorsun takıntım o kadar üst seviyede ki benimde 
0 oy
tarafından
Allahtan baska kimse senin gercek degerini bilmeyecek 

Ve gerçekten degerini en azindan sen öldükten sonra unutacak herkes ama herkes için tatlı canını sıkmak yanlis. Bu cumlemi istedigin her olaya uyarlayabilirsin

Ben boyle asmaya calisiyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 887 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 696 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Karaogluirmak (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 394 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde anneoluncaaanladim (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,274 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kilci Emine (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,289 soru

23,647,908 cevap

308,280 kullanıcı

...