0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Eşim hem beni arayarak hemde uzaklaştırması olan evin önünden geçerek kararı  kararı ihlal etmiştir şikayet etmemek için çok direndim ama en son babamı arayıp babama hem küfür hem de tehditler edince artık mecburen şikayet edeceğim. Instigram hesabından herkes zamanını beklesin diye bir gönderi paylaşıyor ve gönderimesin de silahlı birbirilerini vuruyorlar şimdi sen nerden görüyorsun diyeceksnz onu da kendi akrabasından biri göndermiş şimdi şikayetçi olsam da olmasam da ben bu adamdan korkuyorum tamam tazyik hapsi yattı ya ciktiginda öfkesi daha da büyürse kızlar bana akıl verin siz olsanız ne yapardınız 

5 Cevaplar

+3 oy
(1,795 puan) tarafından
Eşini en iyi sen tanırsın tanımayan insanların yönlendirmesi senin hayatını çıkmaza sokabilir 
-Reklam-
0 oy
(29,260 puan) tarafından

Derdi ne dengesizin  git polise canım tehlikede de sesini duyur sessiz kalma 

0 oy
(5,456 puan) tarafından
Instagram dan Feyza ALTUNa yaz. Eğer gerçekten kötü birşeyler yapabilecek biriyse o sesini duyurur. Hem avukat hem kadın hakları savunucusu
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Cimere yaz polise git Müge Anlı ya ulaş ne bileyim ne kadar ulaşılabilecek yer varsa ulaşmaya çalış. Bu pislik kafaya koymuş size zarar verecek. O içerdeyken de ne yapın ne edin taşının şehir değiştirin. Zor biliyorum ama ölüm korkusuyla yaşamak daha zor olmalı.. 

Polise gidip beni öldürmesini engelleyin, zorlama hapsinden sonra çıkıp kötü şeyler yapmasını beklemeyin de. Ayy Allah yardımcınız olsun.. 
0 oy
tarafından
Yatacağı süre ne kadar peki
(254 puan) tarafından
Muhtemelen 3ay
(254 puan) tarafından
Ama sadece uzaklaştırma kararını ihlal ettiği için diğer babamı tehdit ediyor babam ayrıca şikayetçi olacak

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 313 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (254 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 76 göst.
0 oy
9 cevap 380 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Katibe Anne (119 puan) tarafından soruldu

410,440 soru

12,345,281 cevap

40,040 kullanıcı

Kategoriler

...