15senelik bir kız arkadaşım vsr cok samimi kardes gibiyiz. 3tane cocugu var bnm kızımdan 6ay küçük biri. Kızım 3ay sonra 3yasına grecek ıkısıde küçük yani. Mutfakta otururken kızım elinde benım akıllı saatımle oynarken ynıma geldı. Saate bir baktım akranı bya bir cızılmıs sekildeydı kucukte bir catlak vardı. Eşim yeni almıstı yaklaşık 2000tl gbı br fıyata. Yatak odasında cekmecede duruyordu. Elinde gorunce sasrdım kızım naptn saate nıye kırdın fln dedim. Fakat şöylekı kızım bu zamana kadar evdeki hiçbr esyaya zarar verms br cocuk degıldir. Küçük olan cocugun abilerine annesi sordu saat kımın elındeydı dye onlar da nehirin elınde gorduk dedıler. Ama o küçük olanda baya yaramaz herseyı agzna atan parcalayan kemıren bir cocuk yani. Emin olamıyorum kızım cok kibar naıf br cocuktur onun yptıgını dusunmuyorum. ama gormedıgım brsey için de otekı cocugu suclayamam. Arkadaslıgıma zarar gelsn hıc ıstemıyorum kardesim gıbıdir çünkü. Kızıma saate noldu dedım gorkem kafama vrdu dedı sonradan da. Şimdi desem ki bnm kızım kırmamıstır dye biliyorum ki cok alınır ve küser eşimde bosver bır saat için degmez de gec dedi şasrdm kaldım.