0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (1,694 puan) tarafından
Kızlar görümceler le tamamen ilişkimi kesmek istiyorum daha dayanamıyorum huzurumu bozmalarina böyle konuşmayıp görüşmeyen var mı eşinizle araniz bozuldu mu böyle olunca eşim şuan bişey demiyor ama ilerde derse ve çocuklarınızi gösteriyor musunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(423 puan) tarafından
Esin kimin ne olduğunu biliyorsa neden aranız bozulsun ki ama sen konuşmazsan konusma çocukları saklama gibi bı hakkın yok tek başına sana ait değil çocuklar bu düşünce çok yanlış bence
(1,694 puan) tarafından
Çocukları göstermek istememe sebebim ilk kızım oldu kız bı kere bile iki buçuk senedir ne görüntülü aradılar ne eşimi arayinca sordular şimdi hamileyim istemiyorum göstermek gerçekten sevgisi olan öyle mi olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynımla altlı ustluyuz... Eltımle sorunum yok ama kaynımla bır güzel kavga ettım. Konuşmuyorum. Brnım esım abı bagımlısı ama asla karsıma gecıp nıye konuşmuyorsun demez haaa kavga ederken elını öp özür dıle dedı. Ben onun elını opmem ıcın ölmem lazım dedım. Abısıne de küfür harıc ıcımde ne varsa soyledım. Ayyy nefret ediyorum bır şeytan bır abısı :) 
0 oy
(6,480 puan) tarafından

Ben eltimi iki kez gordum 11 senede kaynimi dort kez :) ama benim esimle ilgili.  Kaynana kayinpeder ve gorumcem olmus gorumcemin bi oglu var evli kayseridelwr. Onla girusuoz zaten.  Sorn yok.  Eltim ve kaynim esimle girusmuyolar. bi   İlk tanismada bide nişanda ikisi de pespese gundu biri cumartesi biri pazar.  Eltimi o sekilde gordum. Evlendiktten 5 ay sonra  kayseriye gttik kaynim dikkaninda pide iarladi kardesimi eve davet edemio diye oyle ayakustu kiymali diyorlar mevlana etli ekmek gibi bise ondan yedik. Bide kizim dogdu 6 aylikken gttik 50 tl sikistirdi kizimin cebine yine dukkana cay icmeye ugramistik . 2017 yili. Sonra komple kopdu zaten bayram seyran esim aramaz abisi oldumu kaldimi bilmeyiz. Baya korona atlatmislar yogunbakimlo. Biz ondan bundan duyduk

0 oy
(706 puan) tarafından
Bende ilişkimi kestim canım görümcem benden büyük saygili davranıyordum ama baktım olmuyo ben üzülüyorum hemen eşime soyledim dedim ablan bana niye böyle davranıyo benimle dalga geçer gibi konuşuyo azarlıyo felan dedim oda tamam beklesin o dedi eşimde fazla konuşmuto aramaz sormaz gitmez gelmez he gitsin görsün ama ben gitmem asla oda saygıyla karşıladı bana bişi demedi çunki haklıyım yerini bilen saygılı bi insan olduğumu düşünüyorum ve gören herkezde böyle söylüyor ama ben üzüleceğime karşısı üzülsün kim olursa olsun yerini bilmeli sonradan bu 6 şubat depreminde geldi benden özur diledi imana geldi hemen dedim yok ben sana saygıda kusur ettimmi bişi dedimmi  yok felan dedi işte ben herkeze böyle davranıyorum dedi dedim ben herkez değilim dedim kusura bakma dedim halada konuşmuyorum kafam o kadar rahatki  öz abim bile baktım benle dalga geçermiş gibi konuşuyo onada dedim beni arama sakın konuşmada  onlada konuşmuyorum kafam rahat misss
0 oy
(5,233 puan) tarafından
5 aydır ben ve eşim kendi istegimizle görüşmedik 5 ay sonra nolduysa eşim görüşmek istedi ben babasini gormesine hic bisey demedim git gor diyordum kendi istemedi 5 ay kimse aramadı sormadı ne haldesiniz demedi tartıştık evden kovdum 5 gün gitti kaldı ne eşimi affediyorum ne onları sadece cocuklar için evde ölü benim jcin evin icinde a ben ve çocuklarım asla gitmiycez i.grenc demeye bile agzim gitmiyor okadar berbat bir aileye sahip aile demek bile içimden gelmiyor Allah bildiği gibi yapsın 
(1,694 puan) tarafından
Aynen bizimkiler de öyle
(5,233 puan) tarafından
Eşim çok iyi nasil böyle aileden cikar inanamıyorum bazen imtihan valla
(1,694 puan) tarafından
Evet canım bende öyle diyorum sanki onların çocuğu değil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 340 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kaoskizzz (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 3,583 göst.