0 oy
1,117 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Eşimle boşanma davamız var kendinisi lanet bir insan cıktı. Henüz daha boşanmadık ben çocuklarımla  evimdeyim. Biz evdeyken adam evi yakın akrabasına satıyormuş gibi yapıyor tapuyu devrediyor sonra sözde evi alan adamın avukatı gelip bizi sokağa atmaya çalışıyor sonra ben hem satışı ve hemde tahliyeyi durdurdum zaten evi satarken imzam olmadan satamazmış neyse ben zaten çok uzun süre annemin yanında kaldım çocuklarla ev mahkemeden bize tahsis edilince eve geldik ama eşim kudurdu aramadığı akrabam kalmadı herkesi aramış araya belediye başkanını koyup abimin kayınpederini arıyorlar evden cikayim diye bu yüzden abimle yengemin arası açılmış abim durmadan anneme baskı yapıyor eve gelsin seninle otursun anneme kızıp bağırıyor çünkü benim eşim olacak karaktersiz sürekli abimi ve kayınpederini arıyor abimde beni rahatsız etmesinler diye anneme sürekli baskı uyguluyor seninle yaşasın bilmem ne ? Ben bir kere bile abimi arayıp abi şu sıkıntım var şuyum eksik demedim elektirik faturamı bile devlet ödüyor  ama benim bu davamda surekli esimi hak veriyor ben kafayı yemek üzereyim eşim herkesi arıyor kendisinin şikayet ettim savcılığa suç duyurusunda bulundum ama abimin bu şekilde anneme baskı yapmasını anlamıyorum ben ne zamana kadar annemde yaşayacağım ki zaten eşimin bu oturduğum dairenin dışında iki tane daha dairesi var işin içinden bir türlü çıkamadım 

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Herkesi bırakds k.bakma ama eşin en başta çok şeref.siz karaktersiz tabi onun yanında abininde ondan aşağı kalır yanı yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın 
(261 puan) tarafından
Bilmiyorum ama ben asla asla abime sorunlarımı anlatmam çünkü biliyorum beni asla savunmaz hakli bulmaz zaten abimin aklına uydum için eşimin mal kaçırmasına neden oldu şimdi de aynı baskıyı eve geleyim diye yapıyor sorun illa ki evde durmam değil tazminat alsamda Ayni şeyler yine olacak eşim herseyde sorun çıkaracak
-Reklam-
0 oy
(1,081 puan) tarafından
O ev senin ve çocuklarının hakkı çıkma. 
(261 puan) tarafından
Abim ısrarla annemin yanına gelmem.icin anneme baskı yapıyor annemde demiş çocuklarının evi ben gel desemde gelmez demiş ben asla sorunlarımı abime anlatmam çünkü biliyorum beni asla savunmaz ama böyle yapmasına da çok kirildim
(1,081 puan) tarafından
O mu sana bakacak sırf kendi rahatı olsun diye kardeşini ateşe atıyor. Çok mu kolay evlenip boşanan kadın için  baba evinde sığıntı gibi yaşamaya.arkanda durmasi gerekirken kalkıp ne yapıyor. Onlar arkamızda durmadiklari için bugün bu kadın cinayetleri oluyor. Kim ne derse desin kadın cinayetlerinin en büyük sebebi ailenin kızının arkasında durmaması.
0 oy
(845 puan) tarafından
Asla çıkmam çocuklarım ile birlikte kalırım evimde madem öyle annen yanına gelsin bir süreliğine hem abinin eşine tavır koyması gerekirdi ki bir daha arayamasin iki dairesi daha varsa o sana evi kaptirmama peşinde bence 
(261 puan) tarafından
Tabiki canım biz boşanma kararı aldıktan sonra ben eşimden şiddet gördüğüm için evden koşarak cik tim takılarım evde kalmıştı  benim bileziklerimle kendine rezidans dairesi alıyor abim çok baskın karakterli annemi çok ezmiş annemde bana yansıtmadı ama bugün dedim sende birşey var ne oldu dedim ağlayarak anlattı. Benim abimin kayınpederi yaşadığımız şehirde çok tanınmış biri eşimde sırf pislik olsun diye adamı arayıp duruyo bende çok üzüldüm ama adamı araması benim sucum değil ki abimde ucu bana değmesin diyerek evden çıkmamı istiyor eşimin çenesini kapatmak için
(845 puan) tarafından
Belli ki eşin güzellikten anlamıyor ve bencil biri evinin derdine düşeceğine ortada kalacak iki çocuğunu düşünsün sen çıkma gerekirse git şikayetçi ol uzaklaştırma al
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Asla çıkma kudursun eşinden çok karaktersiz abine sinir oldum 
0 oy
(135,108 puan) tarafından
e bacim baba evinde kalamiyon koca evi yok adam istemiyo sen o evde bi basina cocuklarla gecimini nasi sagliycan su durumda psikolojin iyi degilken neden bu koca evinde yasama israri bak evi birak demiyom ev satilir vs payini alirsin ok. ama bu tek basina devlet yardimlariyla nereye kadar idare edecen yarin oburgun yasadin herdeki insanlarda esinden ve senden rahatsiz olucak belki apartmandasin imza toplayacaklar yani bu kadar belediye baskanini araya koyan adam yasadin yerdeki insanlarida rahatsiz eder al bak abininde huzuru kalmamis nolcak nereye kadar boyle durcan
(261 puan) tarafından
Canım zaten 1yildan fazla babamla yaşadım ama nereye kadar böyle gidecek eşimin durumu gayet iyi ben iki çocukla neden babamın düzenini bozayım ki çocukların sabahı gecesi belli değil Evde ben idare ediyorum ama babamın evinde olmadı hem iki çocuğumla ne zamana kadar duracaktım dedik bunlara iyi kötü fark etmez  küçük  bir daire alsınlar çocukların üzerine yapsınlar ona da karşılar ben abimin huzurunu kaçıracak asla birşey yapmam onlar da bunu çok iyi bilirler ne abimi ne eşini evine gitmek şöyle dursun aramam bile yani diyorum uzak durayım eşimin pisliği abimi arayıp duruyor abimde muhatap oluyor komşular neden rahatsız olsunlar ya imza toplayacaklar felan ne farklı düşünce.. zaten sitedeki bir çok insan durumu biliyor yani kimse imza toplayıp çıkmamı istemez kaldı ki eşim burda uzaklaştırması var gelemez
tarafından
Çok merak ettim bu konuşmanın sonu nereye varacak ne demek istiyosun yani kadin napsin nereye gitsin
bacim gelemez uzaklastirmasi var diyosun daha bi kac gun once postunu okudum evin onunden gecti falan yazmistin belliki o adam seni orda barindirmiycak gozunu karartmis hangi evlat ailesine yuk ailen arkanda destekcinki 1 yil kalmissin sirf adamin durumu iyi diye durma o evde git ailene bekle davani al nafakani tazminatini calis veya calisma ama en azindan kafan rahat olsun boyle hayat gecmez o cocuklarada yazik
tarafından
Bence evinde rahatsız eden baba evinde de rahatsız eder ortak çocukları var bu adam bunun hayatında hep olacak eğer bir kez daha onun istediğini yaparsa o adama hiçbir zaman bu kizada cocuklarada nefes aldırmaz ayrıca aile arkasında vs bunlara inanmıyorum ben ne olur olsun bı kız evden çıktım mi bitti hele iki cocukla yük olur sigamaz
Fener1908 bak bacim adam bu kadini ölümle tehtit ediyo ortada 2 cocuk var adam belliki tirlatmis gozunu karartmis yaparmi yapar 1 ev canindan degerlimi hadi cekti öldurdu o cocuklar nolcak? aile arkasimda destekciyken ne tehtitle hayat gecermi yaa afedersin s.icarim evine bee canimdan degerlimi hergun bi kadin olduruluyo 1 evde yasiycam can guvenlim olmadan tehtit edilcem  derdim ne yani demiyo bu kardesimizde hadi adam deli kafayi bozmus bacim sendeki inat nedir yaa yemisim evini evi basini yesin icine gomulsun derim yerinde olsam
o ne yaa ne demek evden ciktimi bitti bu sekilde sizin gibi dusunen aileler var ama hamd olsun ben oyle bi aileye sahip degilim degil 2 6 cocugumda olsa ailem arkamda durur benim  ayrica adamin derdi kadina ev mev vermemek baba evinde dursa adamin ne kadin ne cocuklar umru olur bosuna ölumle tehtit ediliyo canina hoc deger vermiyo
tarafından
Ben yazmasindan derdinin ev olduğunu düşünmedim açıkçası tabiki ev canından önemli değil ama bu adam bu kadını öldürmeyi göze almışsa disardada yapar çok zor bı durumda Allah boylelerinden muhafaza etsin eğer gerçekten adamın tek derdi evse tabiki ardına bakmadan kaçsın zamanla düzen tutar evide onun olsun pislik Allah bildigi gibi yapsın böylelerini
tarafından
Valla bu benim düşüncem genelde de öyle oluyor sigmiyosun ailede sıkıntı olmasada senin için rahat etmiyor
0 oy
(6,720 puan) tarafından
Yazıklar olsun öyle abiye engellesin çok mu zor yengenin babasida engellesin iki tane dairesi varmış ne var sanki çocukları otursa rahat etse sakın çıkma bence o ev senin ve çocuklarının hakkı 
(261 puan) tarafından
Işte karaktersiz sürekli başka numaralardan arıyor araya belediye başkanını bile sokmuş yazıklar olsun dedim ya ne kıymetli mali varmış bu kadar uğraşsaydı boşanmazdik iki çocuk var kimse bu pis.liği durdurmuyor allah büyük
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Çocukların kaç yaşında evin var çok şükür sakın çıkma derim peki maddi durumun nasıl geçinmeyi düşünüyorsun çalışabilir misin çocuklarla 
(261 puan) tarafından
Bir miktar nafaka bir miktar devlet desteği ailemde destek çıkıyor gezmem, kuaförüm dışarda yemek yemem yok o yüzden şimdilik  idare ediyorum çocuklar 3 ve 2 yaşında
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Abin karisinin dirdirini cekmesin diye kardesine acimiyosa sende abine acima. Hem cikip gitmen seni haksiz duruma dusurebilir. Ev senin ve cocuklarin hakki o yuzden hiic cikma. Abini de tinlama.
0 oy
(6,931 puan) tarafından
Kesinlikle çıkma canım abinin annene baski yapmasında ki amacı ne engellesij numarayı herşeyin bı kolay yolu var bizimde başımıza geldi görümcem ayrıldı eve gitmedi beni rahat bırakmaz diye şimdi kirada elin eşyası ile oturuyo hâlbuki ona savcı evine git çıkma dediydi ve eve şerh diye birseh varmış onu koydur satamasın bu kadar basit uğraşsın dursun abin aklı başında biri olmuş olsa ablasına sahip çıkmayan birine destek çıkmaz 
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Madem 3 dairesi var satsın yarısı senin hakkın sakın pes etme hakkını al 
0 oy
(737 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım abinde kocan dan farkli değil rahatı bozulmasın diye seni görmezden geliyor kocan için uzaklaştirma falan almadıysan al 
0 oy
tarafından
Peki eşin çocukları soruyomu ilgileniyor mu neden bu kadar acımasız acaba hani durumuda varmış oturduğun evde çocukların ve senin hakkın ne adi adam yaa kesinlikle çıkma rızkı veren Allah sana yardım eder hiç düşünme 
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Pardon iki dairesi var madem hepsinin yarısi sana kalıyor abone ne ... düşmüş desen bir parça ekmek ver vermezler adilige gelince elin adamını tutarlar kardeş olayına karşıyım tek çocuğum var bu yüzden hanj düzgün doğru kardeş bh devirde nadir 
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Kendine dert edinecek birsey yok çatır çatır o evde oturacaksın ** ürür,kervan yürür  salla gitsin kendine ne diye dert ediniyorsun Birak kocan elinden geleni ardına koymasın amacı zaten seni biktirmak bundan sonrada hep öyle olacak daha şimdiden havlu atmak uzeresin.Sakin ha sakın hayatının hatasını yaparsın o evden çıkarsan otur evinde kulaklarını kapat aç müzik çal oyna stresini at ☺️ kendi kendine dert arama kafanda takma kim ne derse desin öğününu mu veriyor onlar ,bundan sonra anada sensin babada sensin her zaman önce sağlık ardından senin evladının konfor alanı sizi kim düşünmüşte, sen şimdi elalmin (abin dahil ) derdini düşünüyorsun bosver .Başbakanı araya koysalar sakın derim..
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Burda yağmur diye birisi vardı o sen misin sürekli böyle postlar açıyordu 
0 oy
tarafından
yaa cikma etme diyenler neyine guveniyor acaba.. adam sana iyice kinlenip birsey yapsa ne olacak.. Surecin daha bitmemis bu inatlasma iyi yere gitmez.. en azindan bosanma kesin gerceklesene kdr mallar bolusene kdar annende kalanilirdin.. Abin senin arkanda durmali evet ama surekli onu rahatsiz etmesi de bir psikopatla abinin ugrasmasina neden oluyor.. Belki abin adamdan korkuyordur bile.. Cocuklarin var inatla birseyler gtmez, bu adamla omur boyu goruseceksin dusman olma sansin yok
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Asla davamdan vazgeçme asla madem 2 tane daha evi var 1 tanesi ni çocuklarına veremiyor mu köpek. Abine de karışma benim işime de karışmasın 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 325 göst.
0 oy
6 cevap 506 göst.
6 Haziran 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
9 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
10 Mart 2024 Kültür-Sanat kategorisinde ptrck (927 puan) tarafından soruldu

410,763 soru

12,360,153 cevap

41,419 kullanıcı

Kategoriler

...