0 oy
229 göst.
Aile kategorisinde (1,461 puan) tarafından
Merhaba  hanımlar, antalya kepez bolgesinde kiralik daire aradigim icin post acmistim. Bugun okuluma 1 dk , ulasim arasclarina 2  3 dk mesafede bir ev tuttum. Fiyati 12.000 TL . Esyalarim cok oldugu icin uygun fiyatli bir ev bulamadim. Okuluma giderken yol masrafim olmayacak. Anneannesi ile aramiz 8 km covarinda onun yanina birakacagim o bakacak. Aslinda onlara yakin tutmak istedik ama 1+1 60 mkare evler bile 10.000 Tl . Sizce bu evi tutmakla iyi yapmis miyim ilk kararsiz kaldim fakat tutulabilir diye biraz hizli davrandim henuz kontrat yapmadik. Fikirleriniz icin tesekkurler 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyi bence. Hem ferah ev, eve iş yerine yakın. Annenin evinin dibindede ev tutamazfin zannediyorum. Yine yürüme mesafesi ve vakit kaybın olacaktir
(1,461 puan) tarafından
Tesekkur ederim cevabiniz icin.haklisiniz  Evet ev ferah esyalar sigar diye dusundum. Ben annemgil ve okulum arasinda bir semtte ev tutmak istedim ama bulamadim malesef bide ev arama sureci cok yorucu .  Evet her turlu bir zaman ayirmam gerekecek en azindan okul yakin geri kalan zamanlarda annemde olaagiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım yapacak bişey yok idare edeceksin çok fazla kiralar ama
(1,461 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim yorumun icin. Evet cok fazla daha uyguna bulamadim artik evler cok kucuk yapiliyor malesef esyalarim sigmayacakti. Tutmak zorunda kaldim . Idare edecegim aynen
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Alanya merkez değil, bi mahallesindeyim. Burda bile kiralar 10 binden aşağı değil. İnstada gördüğüme göre Antalya merkez daha vahim durumda. Bu yüzden bence o evi tutmakla iyi yapmışsın
(1,461 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim evet kiralar malesef ucmus normalde bu evde 12000 eder mi etmez mi tam emin degilim ama konumu icin tuttum desem yalan olmaz. Yoksa en azindan sifira yakin mutfagj buyuk guzel bir ev dusunuyirdum ama onlar butcemi fazlasiyla asacakti
(11,033 puan) tarafından
Bütçe önemli malesef iyice kötüye gidiyo durumlar. Ben de çıkabilsem zemin kata çıkardım ama olmuyo..

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
15 Eylül 2023 Aile kategorisinde Canveannesi (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 360 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Biriiste (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 189 göst.
0 oy
3 cevap 274 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,306 puan) tarafından soruldu