0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (208 puan) tarafından
Anasınıfına gidiyor dün ogretmene de anlattım bir sorun yasar mıyım seneye normalbbirinci sınıfa gider mi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlumun sınıfında var bibtane hafif otizm teşhisli bi öğrenci 8.sinif 
-Reklam-
0 oy
(12,791 puan) tarafından
Gidebilir oğlumun sınıfında da var bir çocuk çünkü 
0 oy
(6,180 puan) tarafından
Ogretmen ne dedi birde boyutu nekadar. . İnsallh sorun yasamaz . İlkokul surecei zormus gercektenn otizm teshisi olmayan cocuk bile zorlaniyor. Kizim titiz pimpirik. Tek sorunumuz tuvaletler. Cok pismis . Klozet zaten yok . Klozete alisik ama normalde de yapabilir. Ama pis. Tiksiniyir. Tutuyor tutuyor. Birde okulu etitlu saba 8 bucuk aksam uzeri 4 bucuk arasinda. Cisi gelince biraz saliyormus kendini rahatlatcak kadar . O kuruyunca biraz daha o kuruynca birazdaha. Hani komple isemiyor skısıkligi gitsin yeter diye dusunuyormus. Tenefuste buyuk siniflar kapiyormus bos vc bulamiyormus. Alt kata in ust kata cik dedim. Ayni koridorda bile kaybolurum diye korkuyr. Pazartesi gunu okula girip gostercem surasi soyle burasi boyle bide tuvalet temizligine bakip ona gore onlem alinmasi icin okulla goruscem. 
(208 puan) tarafından
Şuan anasınıfı na gidiyor öğretmen 1 sınıfa gidebilir dedi
(6,180 puan) tarafından
Dediyse demekki ogretmen uyum surecinde sıkınti gormuyordu. Ogretmenler bizden daha dikkatli ccgun her hareketinden bir anlam cikariyor cik dikkatli gozlemliyirlar. Sene sonuna dogru tekrar gorusursun.   Kizim 2017 ocak dogumlu . Gecen sene de ilkokula yasi tutuyordu mesela ama itilir kakilir az daha buyusun diye ben vermedim bu sene verdim. Gecen sene gitseydi olula sinifin en kucuklerinden olmus olacakti ay olarak . Suan en buyuklerinden.
(1,198 puan) tarafından
Canım sana tavsiyem kızın asla kendini ıslatıp o ıslak ustle durmasın böbrek hastalığı oluşur zmnla Allah korusun tuvaletini tutmak hiç iyi değil böbreklerine çok zararlı
(6,180 puan) tarafından
Biliyorum bilmezmiyim canim. Ogretmen derste izin vermiyordi tenefuste de bos bulamiyomus tuvaletleri ogretmenle knustum. Derste artik
Ozon veriyor. Veli grubunda paylastim cogu kisi ayni dertten muzdaripmis herkes ogretmene ozelden yazdi. Ama benim. Kiz. Biraz mukemmeliyetci  derste bi sayfa verio ogretmen cizgi calismasi yapiyorlar ya derste izin alip tuvalete gidersem arkadaslarimdan geri kalirim diye gtmio iki satir gec yazacak diye. Kizim eksik kalani evde tamamlarsin dedim tuvalet daha onemli dedim kizimla ayri ogretmenle ayri konustim. Bakalim pazartesi yeni bir baslangic seklinde ne ola ne gide gorces
(1,198 puan) tarafından
Konuşman iyi olmuş cnm inşallah orta yolu bulur kızın
0 oy
(16,517 puan) tarafından
Normal çocuklar gibidir evet gider sadece sorunlar yaşar ilk başta oda her çocuk yaşıyor alışma süreci vs derken kaç yaşında bu arada 
(208 puan) tarafından
5 yaşında 6 ya girecek ocakta
(16,517 puan) tarafından
Kendini ifade edebiliyor mu iletişim kurabiliyor mu
(208 puan) tarafından
İfade ediyor kendini bazı kelimeleri anlaşılmıyor ama birde dikkat bozukluğu var en büyük sorunumuz. Bu başka sorun yokmus
(16,517 puan) tarafından
Otizmde dikkat dağınıklığı var zaten bunun için psikiyatri ne diyor ilaç vs vermiyor mu
0 oy
(347 puan) tarafından
Okullarda kaynaştırma öğrencileri olur zaten gidebilir bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 248 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 326 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 321 göst.
4 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 460 göst.

410,663 soru

12,355,604 cevap

40,943 kullanıcı

Kategoriler

...