0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
İs yerinden arkadaşım 1 sene önce benden para aldı. Vereceği zaman vermedi bende durumu sıkışık üstüne gitmedim. İse de doğru düzgün gelmiyordu çoğu zaman yapıyordum işini. Gecen aradı paranı 15 inde vercem iban atar misin dedi durumu düzelttin mi dedim evet dedi tamam o zmn dedim. Mesajı okumadı parayı da atmadı. Sinir oldum dün gece yazdım parayı ver diye seni ben aramadım vercem deyip tenezzül edip mesajıma bile bakmadın sildim seni yazdım. Iban at atayim dedi. Attı parayı böyle yapmasaydın falan dedi daha bisi yazmadım. Haksız mıyım sonra vicdan yaptım. Ama çok sinir oldum. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 sene bekletmiş vericem Iban at demiş atmamış sen mi suçlusun şimdi? Hem suçlu hem güçlü.
tarafından
Valla çok sinir bozucu alay eder gibi.
tarafından
Hayır aldığı zaman ile verdiği zaman arasında bile tl öyle değer kaybetmiş bunu hesaba dahi katmadan sana suç bulması inanılır gibi değil ciddeb
tarafından
Aynen altın versem 2 katı değer kazanmıştı. Ben onu bile sorun etmedim. Ufak tefek cay parası toplarken parası yok diye ondan o parayı da almadık.
tarafından
Hiç kafana takma bacım. Olacağı vardı oldu. Sen suçlu da değilsin. Müsterih ol
tarafından
Aynen sagol.
-Reklam-
0 oy
(845 puan) tarafından
Hiç vicdan yapacağın birşey yok ortada yeterince anlayış göstermişsin sen paranı kurtardığına sevin 
tarafından
Valla öyle oldu. ailem başka ilde yakın 1 saatlik oraya gidiyoruz o parayla iyi oldu.

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 513 göst.
24 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Merhaba123 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.
12 Ekim 2021 Aile kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 487 göst.
15 Ocak 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.