0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Selam kızlar ben gecen ay 11 de adet gördum 3 senedir korunuyoruz. Bu ayın 11 de korunmasız ilişki oldu ama hala adet olmadım. Teste korunmasız ilişkiden 1 hafta sonra cikar mı? Olma ihtimali varmidır basina gelen ?

2 Cevaplar

0 oy
(2,733 puan) tarafından
Çıkmaz kanda bile 2 hafta gerekiyor diye biliyorum 
(12,260 puan) tarafından
Olur tabi canim neden olmasin :) korunmasiz yani
(1,449 puan) tarafından
Adet zamani dusuk ihtimal ya canım ama 3 yildir korundugum icin belki dusuk ihtimal olabilir diye dusunuyorum
(12,260 puan) tarafından
Evet canim dusuk ihtimal ama olmayacak diyede birsey yok :) istemiyormusun
(1,449 puan) tarafından
Istiyorum canım :)) dedim ya 3 yıl sonra ilk korummasız iliski bakalim hayirlisi olsun
(1,449 puan) tarafından
Bu arada kızlar cok afedersiniz renksiz sımüksu akıntım var adet olcagimjz zaman akinti kesilir degil mi
-Reklam-
0 oy
(2,269 puan) tarafından
Çıkmaz 12-13 gün geçsin en azından 
(2,269 puan) tarafından
Adet olacağınız gün korunmasız ilişki oldu ama hala adet olmadınız doğru değil mi ?
Normalde bakarsak adet olacağınız gün hamile kalmak pek yüksek ihtimalli değil. Amma velakin olmayacak diye bir şey de yok. Bebişlerin annelerine ne zaman tutunacakları hiç belli olmuyor :) yumurtlama günü kovalarsın olmaz, hiç olmayacak zamanda öylesine bir ilişkide oluverir.
Tamamen nasip.
İstiyorsanız yahut istemiyorsanız her şekilde Allah gönlünüze göre olanı göstersin inşallah :)
(1,449 puan) tarafından
İstiyoruz canım 3 yasinda oglum duzenli adet goruyorum bi kac gun oynuyor bide korunma oldugu icin 3 yıldır hic suphe duymadm suan biraz supheliyim bakalım aonuc ne 1 hafta somra test yapayim hayirlisi olsun♡
(2,269 puan) tarafından
Evet 1 hafta daha geçsin yapın bir test. Benim korunmasız ilişki sonrası tam 12.gün de normal kaset testte çıkmıştı netti baya da
(1,449 puan) tarafından
Peki birsey sorcam oglumda adetimden 2 gün sonra net bir sekilde cikti direk olustu testte beklemeden ertesi günde kese göründü beta da 5 bin küsür dü üstüne görmemi oluyor bu durum
(2,269 puan) tarafından
2 gün adet gibi mi oldun yani
Bilmiyorum ki üstüne görmeyi yaşamadım ben hiç :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 173 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde XxDeryaaaa (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu

406,022 soru

12,171,133 cevap

36,637 kullanıcı