0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir emanet verdi rabbim bana ona var gücümle tüm imkanları mi sagliyarak bakmam için özel bir meleğim var o benim özelim o benim kıymetlim o benim canım kanım 

Şimdi bunu niye açtın diyeceksiniz bir haftadır süren bji sürekli öpüyor koşarak gelip sarılıyor okada rmutlu oluyorum ki anne diyor ya anne 

Biri bana anne diyor küçük bedeni olan elleri ayakları gözleri kulakları sapsarı bir şeker sanki eriyorum bitiyorum onun için cennetten gelen bir kuşum benim Allah'ım ömrünü uzun etsin ayağına taş gözune yaş degdirmesin sütünün tek damlası bile helal olsun onla uğraşmak onu egitime gournek beni çok mutlu ediyor benim o sadece benim onun ellerini ayaklarını kışın nefesimle isitiyorum banyo yapınca üşümesin diye soğuk gelecek diye kombiyi son aylarda yakıyorum 

Evlat çok tatlıymış dileyen herkese nasip olsun şimdi ikinci pamuk sekerime hamileyim onu okadar çok seviyorum ki şimdiden ona neler yapacağım bu kuzumdan bir gram ayırmadan ikisini kollarımın arasina alıp uyuyacagim inslalah hayırlı akşamlar icimi dokeyim dedim onu izliyorum şuan bı insan hiç bakmaz ki ay inyere bakmaktan bikmiyor Muş bal yesen baldan bikarsin derler yalan bunlar inanmayın bal dan tatlı insna yese bitirse bikmiyor çektiğim acıların göz yaşlarımin en güzel karşılığı Allah onunla beni imtihan etti emrine şükürler olsun İyiki etti ben ona daha çok bağlandım şükür sebebim Benim ❤️❤️❤️❤️

4 Cevaplar

0 oy
(1,539 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Seni en iyi ben anlarım evladım benim ennn güzel sınavım hep öyle severim oğlumu en tatlı sınavım enn güzel sınavım o benim ikinci bir çocuğum olsa onun vaktinden çalarım diye ödüm kopuyor sabırlı öğrendim beklemeyi öğrendim emeklemeden koşulmayacağım öğrendim sabır dedim şükür dedim bir baktım ki mükafatını yağdırıyor rabbim su ver dediğinde benimle iletişim kurduğunda böğüre böğüre ağlamıştım mutluluk tan şimdi sohbet ediyor benimle rabbim bize veriyor biz oğluma eğitim aldıkça toparlanıyor rabbim tüm özel çocuk annelerimize nasip etsin inşallah 
tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun ben ikicime hamileyim inan ikisini çok seveceğim biri et biri tırnak olacak benim icim
tarafından
Evlat tatlı bacim sabredersen meyvesini yiyorsun
Dışarıdan herşey çok kolay geliyor ama gelde sana bana bizimgibi olanlara sor ❤️❤️❤️ emrine şükürler olsun. Biz anneler herşeyin üstesinden geliriz Allah'ın izniyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yahu masallah sana . Can anne ... diyecek cok sey var da..
tarafından
Ne diyeceksin canım iyi olarak mi Allah razı olsun
tarafından
Tabi ki iyi olarak . Takdir ettim seni . Senden de razi olsun
tarafından
❤️❤️❤️ canım benim güzel bakan güzel görür
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Allah bağışlasın, :) Rabbim sizi hep iyilerle karşılaştırsın, imtihanını kolaylaştırsın. 
tarafından
Amin bacım inşallah ❤️❤️
0 oy
(2,772 puan) tarafından

Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah.

Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah<3

tarafından
Amin bacım insalah ❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 474 göst.
0 oy
10 cevap 845 göst.
0 oy
5 cevap 226 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,491 puan) tarafından soruldu

410,137 soru

12,332,092 cevap

39,256 kullanıcı

Kategoriler

...