Ya kızlar benim eşimin ailesi anlatmıştım eşim asker olduktan sonra eşimin sırtına binmişler eşimin onlara her seyi feda etmesine o kadar alışmışlar ki eşim benle evlendikten sonra bana düsman oldular herkes bilir görümcem abimin parası bizim ayarı cekmisti kayınvalidem eziyetleriyle evliliğimi burnumdan getirmişti, eşim evlenmeden önce tüm maaşını ailesine veriyomuş kendisi suriyede olduğu için ailem geçinsin onlar yesin düşüncesiyle, evlendikten sonra da bu bitti tabi artık, ben ailem için elimden geleni yaptım artık evim yuvam var diyo ve hicbi sey yapmıyo ufak tefek kardeslerine harclık dısında. Ama annesi ve kız kardesi asla durmuyo kızlar, alo abi buzdolabımız bozuldu, alo abi anneme yeni telefon almamız lazım alo abi kardeşimi dershaneye yazdırmamız lazım vs. ben de bu durumdan rahatsızım. Kayınbabam hem emekli maası alıyo hem de bi yerde calısıyo ek maası da var. Kayınvalidem de evde mantı sarma vs yapıp satıyo ama hazır paramız yerinde cebimizde dursun ihtiyaclarımızı abim oğlum yapsın zihniyetindeler. Bir sürü paraları var ama sürekli telefon edip(gurbetteyiz) bizim kredi kartımız yok abi sen kartından cektirsene deyip bize yıkıyorlar. Dün 17 bin liralık kitap seti aldırdılar bize. Kredi kartları yokmus da. Ben buna engel olamıyorum kızlar evimde huzurum kacıyo ailesi sonucta ama içimden hayrını görmesinler Allahım diyorum. Öfkeyle. Cünkü paraları var şahit oldum gözümle gördüm kulağımla duydum. Benim oğlum fedakar diye diye eşimi gaza getiriyolar. Sizce günaha mı giriyorum hayrını görmesinler Allahım diyerek. Biraz da biz eşimle gezmeyi seviyoruz bizim paramız kalmasın da gezmeyelim ya da ben yemeyim diye bunu yapıyolar