0 oy
849 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Eşimin kadın iş arkadaşı toplantı dolayısıyla ile bizim araba ile geldi yol 1 saat genel olarak eşim ike teke tek daha çok konuştu. Evli bu arada. Art niyet yok iş hakkında ama benşm hoşuma gitmedi sonuç da bende arabadayım. Velhasıl ben ön koltuktayım beni çarşıya bıraktılar gidecekleri yer çarşıdan 5 dk uzakta arkadaşı arka koltuktan indi ve ön koltuğa bindi bu durum canımı aşırı sıktı. Eşim toplantı bitince beni aldı hayırdır suratın düşük diyor. Ya sizce normal mi ben mi abartıyorum. Evli biri uzın mesafa filanda gitmiyorsun arka koltuk mideni bulnadırsın gerek var mı idi cidden. Ben bu konulara şaırı dikkat ederim. Elimde benşm üzerimde aşırı dikkat eder ama demekki öyle olmuyormuş ögrendim. 

24 Cevaplar

0 oy
(27 puan) tarafından
Çok saçma gerçekten ben olsam benimde moralim bozulur yüzüm düşer ama sorarım da eşime ne gerek var yani arka koltuktan inip ön koltuğa geçmeye canım
-Reklam-
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Yaşadığım bi olayi soyleyeyim. Okulda calisiyorum o zman. Genel koordinatör ve ben önden toplantı salonuna gitmemiz lazim. Arkaya otursam ada ozel şoförüm gibi olacak öne otursam adam evli ben bekarim o siralar. Calistigim okul sahibi de mutaasip dedigimiz türde. Arabanin yaninda kaldım öyle npsam diye düşünüyorum. Sordum en sonunda sayin hocam nereye oturayim sizin için nere uygun diye o da bana bıraktı. Neyse arkada  dosyalari düzenleyeyim sizin için de uygunsa dedim. 

Dönüşte de gec bitti baska bi hocamiz bizim orda oturuyor. Sirayla bıraktı. Ama o zman ön koltuğa oturdum. Yani niyet de önemli. 

Sen kocana güven canim. Ve şöyle bence ben sana cok güveniyorum. Bu mesaji verirsen o da adamsa zaten aklina gelmez. Ben sakınca görmüyorum bu olaylarda
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Kendime sorun arıyorken ben. Bu karşı cinsi pek abartmayı seviyorsunuz. Adam da kadın da ekmek derdinde . 
0 oy
tarafından
Ön koltuğa geçmesi sinir bozucu gerçekten de

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,175 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 527 göst.
7 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 417 göst.
0 oy
13 cevap 414 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu

410,077 soru

12,329,968 cevap

39,196 kullanıcı

Kategoriler

...