0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya bu bölgede nerdeyse herkeste gördüm yüzleri bebek gibi eşimin bir akrabası yüzü mahvolmustu 6 içinde yüzü acayip açılmış lekeleri gitmiş falan  alanlarin sotkladigini bide yzulerini görünce

image

bende sipariş verdim aldım ama içeriği yazmıyor Türkçede çok net konuşmuyorlar bitkisel olduğunu soyluyor ama riske atmak istemedim 

Suriyeli bir eczaci yapıyormuş emzirdigim için kullanmadım genelde cilt tonunu açan ürünlere karşı hep tereddüt ederim çünkü cilt kanserine yakalanma riskini artırıyor kayinperim yüzündeki çukurlar için kullanıyor bu arada  :) 

bu ürünun içeriği hakkında bilgisi olan var mı ? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuyruk yağı kremi olmasın o şu sıralar sürekli karşıma geliyor.
tarafından
Kokusu öyle değil ama ya bilemem tabi de eşin sağlıkçı akrabaları var Almanya'dan kargolatiyorlar o derece kullanıyor millet ama işte içinde ne var bir türlü öğrenemedim
-Reklam-
0 oy
(15,946 puan) tarafından

İlk kez gördüm!!!

Ayyy güvenip kullanmadım şahsen benn :silly:

tarafından
Çevrede çok kişi kullanıyor hemde üç senedir falan yzulerini görünce aldım ama bende kararsızım işte :)
(15,946 puan) tarafından
Nerden aldın peki nettenmi bulunduğunuz yerdeki yapıyor adamm?
tarafından
Burda yapıyor adam elden teslim aldım çünkü
(15,946 puan) tarafından
Ne kadara yapıyor? Bu kadar işe yarayan varsa merak ettim şimdi kargo yapmiyormuu
tarafından
Canım ne desem yalan olur ben ilk ogrendigimde sordum hamileydim kızıma 70 tlydi doğurdum 4 ay sonra aradım aldım 90 a aldım şuanda ne kadardir bilmiyorum kargo yapmıyorlar galiba gelip elden veriyorlar çünkü
0 oy
(767 puan) tarafından
Nereden aldın kız sipariş veriliyor mu :-)
(767 puan) tarafından
Keşke bende bulabilsem bu ürünü benim yüzümde de güneş yanığı karmaları var çok rahatsız oluyorum
tarafından
Numarayı gidersem silmemisse eğer alayım anneannesinden özelden atarım istersen arayıp bir sorarsın benimle ilgili bişey değil aracı gibi anlaşılmasın diye sen ara dedim yanlış anlama canım
(767 puan) tarafından
Tamam canım olur varsa atarsın bana zahmet olmazsa
tarafından
Atarım tabiki sor bakalım sansina artık
(767 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(7,807 puan) tarafından

image

İçeriği de yazmıyor üstünde

tarafından
Evet sordum ama bitkisel asla sorun olmaz dedi teslim aldığım kişi kullanan herkes de çok memnun yinede işte kararsiz kaldim
(7,807 puan) tarafından
İyice öğrenmeden sürme balım hamilesin bide
tarafından
Aynen canim bende ondan bekliyorum
0 oy
(6,709 puan) tarafından

Bu ara bende görüyorum bunlardan Suriyeli kadınların cildi bebek gibi gördün mü hiç acaba sırları bu mu ki :angel:

tarafından
Ah sen öyle san burda öyle bir ilgililer ki onlara biz arayıp yetişin desek gelmezler onlar çağırsn hemen burdalar ay bide öyle bir kavga stilleri var erkek kadınla kavgaya giriyor bunlar çok Müslüman ya erkek kadınla münasebete nasıl giriyor anlamis değilim
tarafından
Istambulda durum tam tersi o yuzden rahatiz....En küçük Bi kavgada hepsi geberir insallah başka türlü kurtulamayacagiz bunlardan
tarafından
Yok ya burda nerde Antalya'min gözünü seveyim orda da ikinci plandalar yerleşim bile vermiyorlar çoğu yerinde burda benim yaşadığım semt dışında heryeri satın almış gibiler nasıl bu kadar müsade ettiler anlamiyorum
tarafından
Maalesef ki sessizce işgal edildik
tarafından
Valla sessizce değil gümbür gümbür işgal edildik sadece duymak istemediler
0 oy
(754 puan) tarafından
Çok guvenme bence ıcerıgını bilmiyorsun ne markalar var insanın yuzune ıyı gelmeyip mafdeden ben yapamazdım sahsen 
tarafından
İçeriğinin bitkisel olduğunu söylüyorlar ben yerini görmedim ama gidip yerinde falan kremler yaptırıyorlarmis bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
66 cevap 1,545 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,340 göst.
24 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
27 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.

412,690 soru

12,425,380 cevap

45,450 kullanıcı

Kategoriler

...