0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Aile evine kafa dinlemek için tatile geldim oğlum ve ben oğlum iki aylık beyaz gürültü de duruyor yemek yerken kucağa almadigim için ağlıyor beyaz gürültü açtım internetten yemek yerken kız kardeşim kapattı sesi çok çıkıyormuş çocuğum ağlıyor neden kapattim dedim off çok sesi çıkıyor diyor bebeği avutmaya tahammulu yok bende bağırdım yemek yiyemedim çocuk durmadı bir daha bu çocuğu sevme dedim elime almam zaten diyor evine de bir git artık diyor eşim pazar gunu götürecek siz olsanız böyle insana naparsiniz her geldiğimde böyle diyor evine git bir diye ben bide ***** gibi kıyafet alırım ona okula gidiyor diye hep iyi niyetimden bir daha asla almam da kendi durumum iyi iken fazla alırdım ona gönderirim şehirden dediği laflardan sonra selam vermem

11 Cevaplar

0 oy
(845 puan) tarafından
Kaç yaşında kardeşin??

Sanki ikinizde birbirinize fazla yükselmişsiniz
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Kac yaşında ona bağlı 13 yaşında kardeşim bile baba evine gidince cocuklar için elinden geleni yaoar
(249 puan) tarafından
17 yaşında
(5,233 puan) tarafından
Yani o baya büyük ama hala ergenlik şeyi vardır üstünde uyarilmasida lazim tabi
0 oy
(20,527 puan) tarafından
Ailen annen baban terbiyesini neden vermiyor ?
0 oy
(131,867 puan) tarafından
kardes kavgasi olur oyle seyler gerilme o kadar kardese küsülmez ergen belliki ona hic kusulmez
0 oy
tarafından
Ergenlik dönemi sinirlidir. Okulada gidiyorsa ders falan. Kac gündür ordasın ki.
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Benim kardeşim de benzer şeyler diyor. Abla çocuğun kafa ağrıtıyor diye. Harbiden de bazen kafa ütülüyor yani. :D biz gelince çıkar gider hatta bazen. Ben kaçıyooom diye. Ki 30 yaşında kardeşim :D 
0 oy
(163 puan) tarafından
Aileniz bişey demiyor mu kardeşiniz öyle yapınca?
0 oy
(14,638 puan) tarafından

Nasıl bir kardeş ya 

Kız kardeşim gerçekten anne yarısı gibidir çocuklarıma <3 çok şanslıyım bu konuda 

Arada oğlan kardeşim uyurken çocuklar uyandırmaya giderse abla al çocukları veya ağlamasınlar der bende yapacak bir şer yok derim sonra pişman olur :)

0 oy
tarafından
Bende de var öylesi. 24 yaşında birde. Luzum olmadıkça konuşmuyorum annemlere gelmekten soğutuyor desem yeri
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Annenler me tepki verdi böyle demesine 
0 oy
tarafından
Bende geldim abim olucak ***** mantı getirdim senin ağzın mantı ağzımı sen mantı yemeyemi layiksin kadinsan mantini elinle acicaksin bilmm ne benim senin gibi aptallarla ugrasicak sabrım yok dedjm sanırsın küçük dağları kendisi yaratmış 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 238 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 564 göst.