0 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,644 puan) tarafından
Kızlar kızımla bugün görümceme gittik. Daha doğrusu biz aşağıda idik onun binasınn önünde o bizi balkondan çağırdı. Evimiz çok yakın bu arada. Kaynanasida vardı. Çok sık gelen biri değil . 1 2 saat oturdm. Eşim işe gidince çaya gelin isterseniz dedim.görümcem de şimdi geldimde gelin götürdü demesin bilmiyorum ki dedi. Kaynanasinn yanında. Oda oğlum gelirse beki bırakmaya dedi. Kendi ogluda geç gelir yani eve belki şimdi yeni bile gitmis olablir . Bende bize hiç gelmediği için davet ettm . Gorumcem oyle deyince giderken de sormadm gelir misiniz diye. Yani bilmiyorum kaynanasinn yanında öyle deyince acaba dedim yanlış bisey mi söyledim. Siz ne diyorusnz kızlar.

2 Cevaplar

0 oy
(53,099 puan) tarafından
ee orda otururken toplayıp niye size goturme.geregu duydun ki 
(53,099 puan) tarafından
tuvalet egitiminde oyle yapti yapmadı ishaldi kabiz oldu başka konu olmuyor☺️
ela hasta krup oldu yine acile götürdüm soğuk buhar verdirdim rahat şimdi şükür
(13,995 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım ♥️
Defne 22 Mayıs doğumlu
Kabızliği vardı da çok doktora götürdüm bağırsakları oturana kadar normal her şeyi yolunda çıktı şükür düzeliyor lavman fitilsız gün aşırı yapıyor artık

Kaka uzun zamandır tuvalete yapıyor dört beş ay oldu glba ,çiş da iki haftadır illa bezini çikartırıp hâli olmayan yere işiyor gösteriyor gelip günde bi iki kere yapıyor bunu. Başlayıp başlamamakta kararsız kaldım bende
(13,995 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda atlatır inşallah
(53,099 puan) tarafından
sagol canim benim basla doguma kadar bitsin tuvalet egitimi sen rahat edersin
(13,995 puan) tarafından
İnşallah inşallah yarın doğuracak gibiyim çok şiştım jssfhjn
Defne de 64 le girdim doğuma şimdiden 61 olmuşum
-Reklam-
0 oy
(13,995 puan) tarafından
Canım sen kibarlık etmişsin davet etmişsin yanlış bir şey yok bunda, moralini bozma 

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 1,363 göst.
0 oy
22 cevap 718 göst.
31 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 607 göst.
0 oy
34 cevap 1,474 göst.

Kategoriler

1,443,707 soru