Sürpriz yapmaya fırsatım olmadı doğum günümde kasık batmasindan ölecek gibiydim koltukları tirmaliyordum dayanamayacam nolur hastaneye gidelim dedim muayne sırasında her zamanki gibi yine dibimdeydi doktor hamile olabilirsin adet tarihin henüz gelmemiş 5 gün sonra gel kesin olarak öğreniriz dedi o 5 gün benden daha beter heyecanlıydı sabahın 6sinda kaldırdı beni hadi test yaptırmaya gidiyoruz günü geldi diye 9a kadar zor bela ikna edip beklettim kan sonucu elime alınca baktım ama ona söylemeden direkt doktora uzattım doktor verdi müjdeyi odadan çıkıp hastane kapısına gidene kadar uluslararası alanda herkes öğrenmişti
Birinciyi beraber test yaptık merak etmişti bekledi banyonun kapısında ikincide ben tek yaptım çamaşır asıyordum eve girdi banyoda unutmuşum testi geldi yanıma bu ne diyor ben bu çizgiyi bir yerden hatırlıyorum dedi güldü. Çok mutlu olmuştu koşa koşa eczaneye gitti 4 tane gblik testi aldi dördüne de yaptık
Biz hep en baştan beri istiyorduk eşimle hiç korunmadik 6 7 ay boyunca hep bekledik sonra 2022 şubat 2 de günüm geçiyordu öncesinde test almıştım evde vardı yani sabahta erkenden uyanmıştık sonra tabi esim benden önce hadi yapsana falan derken birlikte test başında bekleyerek öğrendik ama inanamadık o ise gidecekti beni de anneme bırakacaktı bende oradaki sağlık ocağında kan verdim bu sefer de sonuç için heyecanla bekliyoruz hani doktor onayını falan eşim sürekli sağlık ocağındaki doktoru aramış öğrenmek için çıktı mı ne zaman çıkacak falan yani aslında benim eşime değil eşimin bana sürprizi oldu sonra o beni aramış diyor hamilesin ) çok şükür şimdi bir kızımız var oğlumuzda hayırlısıyla 2 hafta içinde kucağımızda olur Allahin izniyle )
İlkinde acemilik ti gece uyandırıp testi yaptım geri kutusuna koydum üzerini okudu çift çizgi hamilelik diyor ee bu açılmış çift çizgi var dedi hamileyim baba oluyosun klasik bu arada gece rüyamda gördüm hamileyim oğlum oluyor teste çıkıyor 2 de uyandım test yaptım pozitif oğlum.var şuan
İkincimi yani beş aylık hamileyim bir kutu var evde ona bir patik bir şapka bir not yazdım gebelik testini koydum
Ve saat yine 2 ama test yapmadan önce rüyamda kucagima.bebek alıyordum
Eşim geldi verdim isim acele hiç eve bakmıyon bak kutunun fermuari bozulmuş içindekilerin alamıyorum falan
Dedim bı açtı deniyor yakacak baya garibim görünce bı kahkaha beni kucakladı ilkindeki gibi bebek gibi kokmaya başlamışsın dedi o gün akşam nasıl oldu anlamadik
Sürpriz filan yapmadım. Genelde düz insanım. Testi yaptım geçtik mutfağa birer sigara yaktık sonuçta negatif çıkıcak diye baktık çift çizgi. Eşime dedim yanlıştır o filan diye bir hafta sonra kemik ağrılarım oldu eşimde şehir dışındaydı covid oldum dedim öyle test verdim sonra hamile olduğumu öğrendim. Zaten sonra ağlamaya başladım ben ne yapıcam ne b*k yicem diye
1,492,503 soru
24,386,945 cevap
349,052 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın