Eşimin doğum günün den 9 gün sonra öğrenmiştim pastayı üflerken çocuk dilemiş meğerse ve ben o günlerde yeni yeni hamile kalmışım bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim daha sonra aynı ay içinde yaşadığımız yerde sular bulanıktı ve biz mecbur Çeşme suyunu kullanmıştık bende idrar yolu enfeksiyonu olmuştu ertesi ay geçip geçmediğini öğrenmek için test yaptırdım o an öğrendim ve eşim içerdeysen hastaneyi aradım devlet hastanesi olunca 3 dk da kapandı hat açan kan alan kişi gündüz bana 39.5 dedi bir ay önce kimyasal gebelik tede düşüktü fazla umutlanmadım eşimin yattığı tarafa bebek kıyafetlerini koydum örtüyü örttüm ve çağırdım geldi ben hep senin arkanı toplamak zorunda mıyım dedim tabi bakarak örtüyü düzeltmek istedi o an görmedi sonra bi baktı eşyalar var sevinç çığlıkları attı bana sarıldı beraber ağladık ama eşim sabaha kadar uyuyamadı sevinçten o ayrı bir nokta
İlk oğlumda çok zorlu süreçler atlatmistik 10 sene hamile kalmadım tedavilere rağmen en son kaşık batması falan yaşıyorum daha önce geçirdiğim amelyatlardan sanmıştım erkek kardeşime ben hastaneye gitcem beni gorururmusn enişten caliscak izin alamadı dedim tamam dedi gittik sıkıntıları falan anlattım tahliller istedi doktor sonuçlar çıkınca gittim yanına hamilesin dedi.:)) dedim yok olamaz ben 10 senedir tedavi görüyorum benim çocuğum olmuyor dedim doktor da yasliydi kızım yalan mı soylicem al hamilesin işte dedi ama değerin çok düşük madem olmuyor kimyasal gebelik olabilir çık yukarı baksınlar dedi (76)çıkmıştı sonuç
1,493,593 soru
24,403,000 cevap
350,287 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın