İlk oğlumda çok zorlu süreçler atlatmistik 10 sene hamile kalmadım tedavilere rağmen en son kaşık batması falan yaşıyorum daha önce geçirdiğim amelyatlardan sanmıştım erkek kardeşime ben hastaneye gitcem beni gorururmusn enişten caliscak izin alamadı dedim tamam dedi gittik sıkıntıları falan anlattım tahliller istedi doktor sonuçlar çıkınca gittim yanına hamilesin dedi.:)) dedim yok olamaz ben 10 senedir tedavi görüyorum benim çocuğum olmuyor dedim doktor da yasliydi kızım yalan mı soylicem al hamilesin işte dedi ama değerin çok düşük madem olmuyor kimyasal gebelik olabilir çık yukarı baksınlar dedi (76)çıkmıştı sonuç
Tabi ben yukarı çıkana kadar dayanamadım eşimi aradım bunlar bana hamilesin diyolar diye ağlamıştım adam beni sakinlestirmekten sevinememisti:))
Kızım da da yine gecikmeler vardı ilk ay 15 gün gecikmede ne kanda ne idrarda hiç bisey yoktu ikinci ay yine 1 haftalık grcikmem oldu ağrım da vardı eşime dedim ben hastaneye gidicem agrimda var testler de de bisey cikmiyo dedim tamam dedi ve yine işten izin alamamıştı neyse gittim anlattim derdimi doktor baktı ve 5 haftalık kese gördü meğer o 15 günlük gecikme de geç döllenme olmuş o yüzden sonuçlar negatifmis
arıyo tabi devamlı ne oldu diye dedim önemli bisey yokmuş hormonel Bi durummus ilaçlar la düzene girecekmiş sonra Bi kutu hazırladım patik zibin ulturosan kağıdı ve bide yazı yazmıştım
14 şubatti sabah 6 da evden çıktı ise gitti iş yerinde sıkıntılar çıkmış gece 11 buçuk da gelmişti geldiğin de pert Bi sekildeydi yani:)) çalıştığı yerin sefine falan msj atiyo böyle iş mi olur sabahın 6sindan beri yoldayım falan neyse sakinleşti
Ben sana hediye aldım ama bu gun 14 subatmis o yüzden almadım geçerken gördüm hoşuma gitti dedim (biz 14 şubat da faln hediyelesmeyiz) o yüzden açıklama yaptım ama ben hiç bisey alamadım mahcup oldum şimdi dedi kutuyu açtı ve 3 dakika ne olduğunu anlayamadı sadece kutuya baktı sonra yazıyı okudu ciddimisin dedi evet dedim sarıldık falan sonra da diyo ki insan şef e msj atmadan önce verirdi şunu bende yorgunluk falan kalmadı demişti gulusmustuk:))