0 oy
952 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (415 puan) tarafından
Kızlar yaklaşık 3 aylık hamıleyım 2.cocuguma. ıkı hafta sonra tam 3olcaz insallah. Bu platformda okuduğum hamılelık kayıplarından falan cok etlılenıyorum. Evhamlanıyorum ister istemez birsey olursa korkusu oluyor içimde. Cok sık grmesemde oluyor bu durum. Kayınvalıdem annem eşim dsnda blen yok nerdeyse. Bugün kayınvalıdem en buyuk görümceme söylemıs bebek alcak gelın falan dye. Bnde kızmadım tabıkı nıye soyledin ble demedim. Eşimde aynı dusuncede 3ay dolmadan soylenmesı taraftarı degıl. Sevıncımı paylasamıyorum bir turlu. Şu korkumu nasıl atlatablırım. 

33 Cevaplar

0 oy
(51,353 puan) tarafından
bir aylıktı herkes öğrendi olacagi varsa her türlü olur hayirlisiyla al kucağına insallah 
-Reklam-
0 oy
(13,568 puan) tarafından

Bende ikinci gebeliğimi 4,5 aylıkken söylemiştim ama benim fırsat olmadı bi türlü o yüzden:D

0 oy
tarafından
Bizde ilk bebekte eşimle ortak karar olarak üç aya kadar söylemiştik ama bi sebebi yoktu henüz alışma aşamasındaydım :) o korkular sanırım çoğu kişide oluyordur ya. Doğurup kucağına alana kadar bi diken üzerinde oluyor insan tatlı bir telaş
0 oy
tarafından
Ben kaynanMa söyler söylemez iki gün içinde bütün mahlle duymuştu bide yüzüme baka baka ben demedim sen demissindir diyodu 
0 oy
(5,188 puan) tarafından
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim herkese söyledi kaynanam  diğer gün düşük  yaptım  sevincimi hiç yaşayamadım  ikinci hamileliğimi  kimseye söylemedim  3 aya kadar çok şükür doğurdum kızımı 
(415 puan) tarafından
Ya işte boyle olaylardan cok etlılenıyorum ben o yuzden demedim bnde ama 12 haftamıza az kaldı o zaman dıyecegım insallah
(5,188 puan) tarafından
Aynen cnm deme zaten  sen ve eşin  bil şimdilik
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Çocuk işine o kadar çok seviyorum ki söyleme diyenlerin hariç kimi duysam bi başkasına diyorum kendim de dahil. Harikulade bi olay bence
0 oy
(1,768 puan) tarafından
Saklama geregi hic duymadim. Hemen herkese soylerim. Sanki tek hamile ben miyim herkeste var cocuk:) 
(415 puan) tarafından
Onla bir alakası yok tabkıde herkeste var mesele brsey olcak diye kendmı korkutmam yani o yuzden dıyemıyorum ben
0 oy
(800 puan) tarafından
Sakınan göze çöp batar mantıgıyla  21 günlükken öğrendik o günde herkesi aradık açanlara söyledik :)) o korku herkeste oluyor canım bende çok korkuyordum birşey olur psikolojik malesef ki 
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Ben kademe kademe soyledim. İlk anne babalar. Bi bucuk aylık olunca gorumceler yakinimdaki akrabalarim. Üç aylık olunca da uzaktaki akrabalarim filan. Bi anda pat diye herkesin o enerjisini ustume cekmek istemedim. İstedigin zaman soyle. Bi de bunu takma yani soylemedim soyleyemiyorum diye. Bilmesi gerekenler biliyomus iste daha ne. 
(415 puan) tarafından
3kişi bliyo yeter
(4,355 puan) tarafından
Aman yeter yeter. Bosver sağlığına bebisine dikkat et gerisini salla. Bu donemde sen önemlisin milletin bilip bilmemesi degil. Bi sekilde duyulur iki hayırlı olsun tebrik ederiz diycekler geccekler kenara. Sanki ne :)
0 oy
tarafından
Bez aylık aile dışında yakın arkadaşlar dışında kimse bilmiyor 
(415 puan) tarafından
Benım kafadan biri daha işte:)
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Test yaptığım gün tüm sülale bilirdi ☺️☺️iyi sabirliymissin 
(415 puan) tarafından
Sabırlı Bir insanımdır ya:) 3aydır saklayabıldıgıme gore:)
0 oy
(292 puan) tarafından
Benim ilki kayıp oldu. O yüzden ilk 3 ay kimseye söylemedim. Doktor da ilk 3 ay her gebelikte riskli olur demişti zaten. Çünkü ilki kayıp olunca herkesin sorması konuşması çok dokunmuştu. 
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Daha öğrenir öğrenmez uçan kuşa bile söyleyen ben gruptan ayrıldım sanırım tabiki sosyal medya da paylaşmadım ama sevdiklerime söyledim ama ikincide kimseye söylemicem çünkü kimse haketmiyor tecrübeyle sabit 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,129 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde .Leman. (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 628 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 453 göst.