0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (1,696 puan) tarafından
1 kızım var ve eşimle ailemizden uzakta başka şehirde yaşıyoruz. 2 yıldır burdayız.Kızımı 1 kere birine 1 saatlik bırakmış değilim. Kızımdan arta kalan zamanlarda hep kendimle başbaşa kalmayı tercih ediyorum. Zaten gün içinde kızım haraketli onla ilgilen, yemek temizlik vs hemen akşam oluyor. Kızım uyuyuncada alırım telimi Burda takılırım film izlerim. Dizilere başlarım. Çıkarım balkonda kahvemi içerim. Kitap okurum. Hatta bu zaman bile bana yeterli gelmez. Haftada 2 gün eşim yarım gün çalışır. Birlikte gezeriz istediğimizi yaparız. Hiç arkadaşa ihtiyaç duymuyorum. Komşu gezmelerini sevmiyorum. Kimsenin sohbeti ilgimi çekmiyor. Dışarda yalnız gezmeyi daha çok seviyorum. Biir arkadaş olsa yanımda onun isteği farklı benim isteğim farklı olunca o gün o gezmede benim için güzel olmamış oluyor. Ben kafama göre takılmayı seviyorum. Aç değilsem dışarda yemek yemem. Mesela arkadaşınla çıksan o açım dese illa ki masada boş boş oturmamak için insan mecbur hissedip karşısında ki insana ayak uyduruyor. Bu basit bir örnek sadece. Bir kaç komşum var. Çünkü güleryüzlüyüm. Evlerine çağırıyorlar, çocuklarının doğum günlerine çağırıyorlar. Ben hiç aramıyorum ama apartmanda görseler bile çağırıp görüşelim derler. Evim her an temiz olmuyor. Kimi zaman dağınık oluyor. Kimi zaman temiz ve düzenli. Biri evime gelse aman evim temiz mi? Aman ben şimdi ne ikram edicem hazırlık yap vs. Bunlar benim için çok yorucu oluyor. Sonra misafir gidince yine dağılan evi temizle vs.  O yüzden biri ile komşu olmak biri ile arkadaş olmak benim için bir iş gibi bişey oldu. Benim gibi olan var mı aranızda? 

24 Cevaplar

0 oy
(341 puan) tarafından
benimde 1 kızım var ve çok keyif alıyorum yalnız takilmaktan kimseyle uğraşmak istemiyorum böyle mutluyum geçen yıl bı akrabam gelir giderdi kızı kızımdan 1 yaş büyüktü baktım kendi evi pisleniyor diye beni kabul etmek istemiyor çektim mesafeyi şuan nasıl rahatım anlatamam daginiksa dağınık topluysa toplu olduğu kadar öncelik kızım benimde :)
-Reklam-
0 oy
(157 puan) tarafından
Aynı benn hepsi aynı. En iyi arkadaşım kendim 
0 oy
(1,989 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sen bensin canım beni anlattın kendi kendime çok mutluyum huzurlu bir hayatım var ekstra şeyleri sevmiyorum istesem arkadaş edinebilirim her imkanım var ama böyle mutluyum oğlum uyur dizi fim izlemeyi çok severim özellikle Netflix den sürekli dizi film izlerim , ondan zaman kalırsa balkonda kahve sigara sonrada eşimle de iletisimiz iyidir istediğimiz zaman beraber çıkarız hiç arkadaş edinesim gelmiyor şahsen kimseyle uğraşmak istemiyorum , oğlumu oyun evine götürüyorum istesem ordan arkadas edinirim yada komşu vs ama bana başkalarının düzenlerine uymak bana bunaltıcı geliyor eşimle sık gezerim haftada 3 falan ,arada evde  sıkılırsam alır oğlumu kendimiz de gezeriz avm ye gidip yemek yeriz dolasiriz ,bebeğimle gezmeyide seviyorum ,böyle mutluyum kimseyle arkadaşlık kurasim gelmiyor aslinda çekingen biride değilim çok konuskanimdir ,bu şekilde kendimi mutlu hissediyorum 
0 oy
(249 puan) tarafından
Ben çok severim hatta kendim oturmayı kahve içmeyi telimi alıp müzik açıp sosyal medya burda gezmeyi çok severim kuru kalabalıktan iyidir ya 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 132 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin-Busra (2,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 342 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde bebisbirisi (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu

406,337 soru

12,183,207 cevap

36,685 kullanıcı