İnstagramda bir post gördüm hemen buraya sorayım dedim.
Ben anneme anlatırken köfte yoğuruyordum. Eşimlr aramda yaş farkı var ve normalde abi derdim. Anneme "anne benim bir sevgilim var ve ciddi düşünüyoruz" dedim. Kim diye sorunca " X abi" dedim. Ağız alışkanlığı kızım hâlâ daha abi diyorsun nr evlenmesi dedi. Yaştan dolayı izin vermedi. Amaaa allem ettim kallem ettim evlendim 2 sene oldu 1 yaşında kızımız var. Allaha çok şükür
Sizinkilere ne oldu diye sorup geceyi kapatıyorum. Yarın tek tek yazarım cici geceler hepinizeee
Ay nolcak ikinci çocuğu yaptık doğmasını bekliyoruz
Anneme mantı yaparken anlattım oklavayla bana vurmuştu sjsjsj
Uğruna oklava yediğim kişi şuan eşim oluyor
Anneme anlattiklarim yalan oldu esime de teyzem vesile oldugu icin daha benim haberim olmadan onlara soylemis izin almis. İlk ben anlatamadim yani :)))
Ben kahvaltı masasında herkes varken "Ben evlencem" dedim babam bana dedi ki "Kim o şanssız kişi , Allah sabır versin inşallah şimdiden" demişti evlendim kocamla
Mutfakta söylemedim annem şüphelenmiş odama geldi. Sen biriyle mi konuşuyon dedi bende hayır falan dedim ama yemedi tabi sonra laf arasında söyledim resmini gösterdim gözüm tutmadı dedi orda konu kapandı zaten ondan 1 Veya 2 hafta sonra mı kaçarak evlendik şuan eşim oldu annem gözüm tutmadı demişti ama suan tam tersi çok seviyor eşimi hasta falan olsa normal konuşurken falan hemen eşimi soruyor
1,490,150 soru
24,353,966 cevap
346,640 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın