0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından
Kızlar merhaba. 

Kızım tam 26 aylık. Boyu iyi ama kilosu yaşıtlarına göre çok geride. 

En ufak birseyde hasta oluyor. Kanına felan baktırdık Allaha şükür herhangi bir sorun çıkmadı. 

Ama kilo almıyor. Kilo alması için önerebileceğiniz bir vitamin yada şurup var mı ? 

İştahı da arada çok iyi oluyor,  arada hiç birsey yemiyor. 

7 Cevaplar

0 oy
(1,737 puan) tarafından
Argivit şurup bir araştır istersen bizim doktor tavsiyesiydi. İştah artırıyor. Benimki de 2 buçuk yaşında 
(184 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(2,452 puan) tarafından
Biz balikyagi basladik, dr onerisi ile ve zuhreana macun kullanıyoruz, istahida sizinki gibi. Sağlıklıya bunada şükür varsın zayıf olsun
(184 puan) tarafından
Doktora çok götürdüm. Allaha şükür sağlıklı. Ama çok zayıflık ta bir yere kadar. Fazla değil 3-4 kilo alsın. Ve kilo almaya yasitlarina göre devam etsin.
Aşırı kilo istemiyorum. En azından baktığımda kemikleri sayılmasın.
Bu arada teşekkürler :)
(2,452 puan) tarafından
Seni anliyorum benim kizimda 26 aylik 11 kilo anca geliyor ve yaşıtlarına göre zayif duruyor ama dedim ya saglikli diye kendimi teselli ediyorum:)
(184 puan) tarafından
Bende öyle teselli ediyordum. 1 ayda 2 kere hasta oluncaya dek tabikii. Şimdi içim içimi yiyor ne yapsam diye
(2,452 puan) tarafından
Balikyagi deneyin derim hazır kış geliyor doktor bize ocean multi onerdi içinde bircok vitamin var
(184 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler deneyeceğim:)
0 oy
(2,053 puan) tarafından
Bende şurda bekleyeyim gerçekten aynı durumdayız doktor argivit verdi pek işe yaramadı yani karadut özü verdim işe yaramadı bakalım Zühre ana macunu övünüyor şu aralar kafam karışık 
(184 puan) tarafından
Vallaha benimde öyle. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
(2,053 puan) tarafından
İnşallah kendiliğinden açılır iştahlari ne diyeyim arada bize oluyor olan
(184 puan) tarafından
Ay inşallah canım vallaha yoruldum artık
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Kilosu ne kadar ki
(184 puan) tarafından
Daha yeni 11 kiloya geldi. Hatta şuan hasta. 2 gündür yine hiç birsey yiyemiyor. 10a düşmüştür
(1,389 puan) tarafından
11 az bence doktor be diyor kilosuna. Hastalanmayan çocuk sayfasına bakın bi. Mesaj yazın durumunu anlatın sizi yonlendirecektr.
(184 puan) tarafından
Doktorda zayıf yaşıtlarina göre. Çok yemek yedirin felan dedi sonra iştah açıcı şurup verdi. Kullandım şurubu bir fayda etmedi.
Arada gerçekten çok yiyor. Ama yediğini hemen çıkarıyor. Belki bu yüzden de kilo alamıyor.
Doktor suphelendi kaç kere kana baktı gerçekten hiç birsey çıkmadı. Ama kilo almıyor.
0 oy
(119 puan) tarafından
Anne ya da baba zayıfsa maalesef zayıf olabiliyor çocuklar. Tamamen bu durumun genetik ile ilgisi olduğunu düşünüyorum. Anne den ya da babadan geçiyor bence. Yani hiç bir sağlık sorunu yoksa 
(184 puan) tarafından
Ben zayıfım babanın maşallahı var ama ben küçükken kiloluydum. Bilmedim ki. İşte birsey olacak diye korkuyorum sadece
0 oy
(1,140 puan) tarafından
Canım eğer doktora danisacaksan sana bitane balık yağı onerebilirim kızım diş yüzünden kilo almıyordu 1 yaşında 9 buçuk kiloydu şuan 14 aylık 12 kilo oldu balık yağına basliyali 
(3,352 puan) tarafından
Hangi balık yağı kullandiğiniz
(1,140 puan) tarafından
Ocean Multi vitamin balık yağı
0 oy
tarafından
Oğlum 28 aylık 11 kilo boyu iyi ama kilo almıyor değerlerine baktırdım birşey çıkmadı bazı çocukların da yapısı bu bence önemli olan kilolu olması değil kemik yapısı vücut yapısının sağlıklı olması 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 205 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Queen bee (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Rozakayalp (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu

404,171 soru

12,107,960 cevap

36,428 kullanıcı

...