0 oy
205 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,036 puan) tarafından
Akşam saat 9 dan beri babasıyla uğraşıyoruz şimdi uyuttuk perişan haldeyiz haftalardır böyle bazen dışarı çıkarıp uyutup eve geri geliyoruz bu aylarda kullanilir mi?

5 Cevaplar

+1 oy
(1,368 puan) tarafından
Uyuması için damla mı varmış ilk defa duydum bence doktora danışmadan vermeyin yinede siz bilirsiniz tabi ama ne kadar bitkisel olursa olsun asla yüzde yüz güvenmem ben öyle şeylere biliyorum çok yoruluyoruz ama hiç damla vermek aklıma gelmez benim 
(1,036 puan) tarafından
Öyle de canım uykuda en az beslenme kadar önemli büyüme hormonunun tavan yaptığı saatler gece 10 la 2 arasi benimki 12-1 den önce uyumuyor mesele sadece yorulmak değil gelişimi içinde bir aksiyon almak istiyorum uyku düzeni kuramadık bir türlü
(1,368 puan) tarafından
Haklısın valla benimkide uyumuyor saat 8 de 9 da yatan çocuklara maşallah diyorum benim oğlum 2,5 yaşında 8 9 da yatmaz çok nadir uyur gece 12 1 gibi uyanır sonra sabah ezanına kadar ayakta
-Reklam-
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Kullanılıyor canım üzerindeki yaş aralığı mecburi olduğu için yazılıyor tamamen bitkisel zaten soğuk bitki çayı olarak düşünebilirsin
(1,036 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim içim hiç rahat değil ama en azından gece uykusuna geçişlerde bir denemek istiyorum
(7,454 puan) tarafından
Çok işe yarıyor ama aynı saatlerde ver uyku düzeni oluşur diş döneminde kurtarıcı oluyor birde bağımlılık vs yapmaz aynı saatte ver düzenli bırakınca düzen oluştuğu için aynı saatte uykusu geliyor kimyasal bişey yok içinde çok araştırdım zamanında rahat ol
(1,036 puan) tarafından
İnan yazını okuyunca çok rahatladım Allah senden razı olsun vicdan yapıp duruyordum bu damlayida esim bakıp görmüş önce karşı çıktım şimdi araştırıyordum bende peki 9 da uyutmak istesem ne zaman vermem gerekiyor canım öğle uykusunda sorun yok genelde ama olursa bir günde 2 kez vermek sorun olur mu dediğin gibi diş döneminde sanırım onun da etkisi var
(7,454 puan) tarafından
Rica ederim canım benim ne demek  :) için rahat olsun yani ıhlamur papatya ve Melisa veriyorsun sadece aslında :) yarım saat önce vermelisin canım sorun olmaz ama diş zaten gece vurur sadece
0 oy
(74 puan) tarafından
Benimde 6 aylık oğlum var çok zorda kaldığım da veriyorum ama üzerinde 20 damla falan yazıyor ben o kadar vermiyorum birde her gece vermiyorum ne zaman çok uykusuz ağlak olursa o zaman 7 yada 10 damla olarak 
(1,036 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim uyku düzeni oluşana kadar vermek istiyorum aslında çünkü gece 12 -1 den önce uyumuyor kendi rahatımızi geçtik gelişimi için istiyoruz daha çok inşallah faydasını goruruz
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Benim kıza 6 aylıkken veriyordum mamasina damlatip eczacı 5 6 damla yeter demişti zaten bitkisel 
(1,036 puan) tarafından
Bende vericem artik en azindan uyku duzeni olusana kadar günde kaç kez veriyordun canım
(1,471 puan) tarafından
1 sefer canım gece veriyordum ilk 2 gün çok bir işe yaramadı ama sonra çok iyi yaradı uyku terapisi alacaktım onu kullandıktan sonra düzene girdi nasıl oldu bende anlamamıştım birde arada minik 1 2 damla yastığına da damlat canim
(1,036 puan) tarafından
Tamam canım bugün alacaktım eczanede kalmamış yarın baslicam bakalım yastigina da damlatirim aklımda olsun teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben onun zararlı olduğunu duymuştum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 746 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde iremsamay (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 359 göst.
4 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 232 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 336 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bbsradrkk (1,645 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,338 soru

23,691,837 cevap

311,037 kullanıcı

...