Normalde yani günlük hayatımda asla argo kullanmam örnek olmaya çalışırım çünkü ben bi öğretmenim ama bugün sabah trafikte yaşadığım şey beni çileden çıkarttı.
Kaza yapabilirdim! Her sabah 7,5 gibi kiz kardeşimi okula bırakıyorum. Trafiğin yoğun olduğu 3 şeritli bi göbek var. 4 yola ayrılıyor. Ben orta şeritteydim kırmızıda durdum önümde de arabalar var. Dümdüz karşıya geçicem okul yolu orda çünkü.
Eğer sağa dönmek istiyorsaniz kural gereği sag şeride geçer sinyal verirsiniz. Cahill gibi en sol şeritte durmazsiniz.
Bi tane boş servis aracı sol şeritte yanımda kırmızıda durdu ne sinyali var ne bi şeyi. Neyse yeşil yandı ben düz karşıya gidicem inanilmaz bi şekilde arabasını saga kırıp üzerime dogru hızla gaza bastı o anda mecburen bnde direksiyonu sağa kırdım ve kaldırima çıktım yoksa çarpışabilirdik. Kiz kardesimin korkudan ödü koptu. Eger arkamda bi araba olsa oda bana carpabilirdi. Adam trafiği kitledi resmen! Acayip sinirlendim. Kaldırımdan indim ama artk bende sağa dönmüş oldum onun yüzünden yolum değişti. Sen misin bana bunu yapan peşine takıldım. Ilerle ışıklarda kırmızı yandı tam bunun yanina geldim penceremi açtım senin ben a......mna k...yim o.....r.p..... c...cugu s.....rfz naptigini saniyodun sen dedim bağırdım! Sonra servisin kapısını açtı yine kufur ettim. Haklisin haklisin! Özür Özür dedi ! Özrünü g....tüne s..ok dedim bastım gittim!!
Bunun adı trafik canavarı değil de ne?!!
Postuma ekleme: araba kullanmayi bilmeyenler olabilir. Adamin yaptığı zincirleme kazaya sebebiyet verebilecek bariz bi hata.
Ha bide küfür cidden rahatlatıcı bi şeymiş ilk kez deneyimledim hahshshshsh