0 oy
106 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (60 puan) tarafından
Kızlar patates haşladim hazır günlük yufkayla börek yaptım fazla fazla buzluğa atayım dedim ama daha önce hiç atmadım acaba pişirip mı atmalıyım yoksa çiğ mı 

5 Cevaplar

0 oy
(8,833 puan) tarafından
Çiğ at canım. Sonra buzluyken hemen yumurta sürüp fırına ver.
(60 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah güzel olur :)
-Reklam-
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Tabiki çiğ canım 
(60 puan) tarafından
Tamam canım daha önce ufak tefek pişmiş kalanlari atiyordum da böyle hiç yapmadım
(7,444 puan) tarafından
At at bişey olmuyor:)
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Çiğ atabilirsiniz 
(60 puan) tarafından
Teşekkür ederim hemen atıyorm
0 oy
(4,146 puan) tarafından
Çiğ at canım çıkarınca Bi tabağa soda biraz zeytinyağ biraz sıvı yağ koy karıştır hepsini börekleri bu karışıma batır at fırına kızarana kadar pişir puf puf çıtır çıtır oluyor 
(60 puan) tarafından
Teşekkür ederim deniycem ❤️
0 oy
(892 puan) tarafından
Buzlukta patatesli börek olmuyor sulanıyor 
(60 puan) tarafından
Yaaa :( denemiş olurum en azından bakalım teşekkür ederim
(4,146 puan) tarafından
Yıllardır yaparım daha sulandığını görmedim siz nasıl yapıyosunuz ki sulanıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 72 göst.
0 oy
32 cevap 282 göst.
4 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 373 göst.
0 oy
22 cevap 413 göst.
12 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,369 soru

11,325,436 cevap

34,777 kullanıcı

...