Eşim beni sürekli ölümle tehdit ediyordu evden çıkmam için iki tane küçük bebeğim var hicbir şekilde ihtiyaçlarını karşılamıyor 1400 lira.nafakayi da çok zor veriyor sürekli geciktirmeli neyse zaten maddi olarakta manevi olarakta ne benim ne çocuklarının yanında durabildi.. oralari çoktan geçtik ama ben bununla evlenirken kurduğumuz evde yasıyorum şuan mahkeme evi geçici süreliğine bize verdi mahkeme ne zaman biterse er yada geç zaten çıkacağım ama belki mahkeme 3,4 yıl sürecek bu evden çıkmam için sürekli baskı şantaj tehdit küfür ediyor araya yasadigi ilcenin belediye baskanini koyup akrabamizi ariyorlar evden cikmam icin yani her yolu denediler. Evde iki kucuk cocugu var bu adamin ve annesinin evi nos ve ayrica rezidans dairesi satin aldi. babamı arayıp babama, babaanneme bir sürü küfürler etmiş babama ölmüş annesi için anan kaç tane herifin altina yatti 'da seni peydah etti demiş babam da sesini açmış yanındakiler duymuş ve ses kaydı almış yani tamamen delil niteliğinde ayrıca beni de ölümle tehdit ediyor sonra instogramdan boyle silahli catisma yapan bir video paylaşıyor altına herkez zamani beklesin diyo tabi biz butun bunları avukata verdik avukat suc duyrusunda bulundu bugun polis aradi uzaklastirmadan hariç koruma karari çıkmış nasıl sevindim anlatamam önceden böyle küfürlerine tehditlerine hep göz.yumuyordyk ama babama ve annesine küfürler edince beynimden bunun acısını hissettim resmen ne.hakla babama bu şekilde konuşuyor.. lütfen kızlar şiddete maruz kalınca sessiz kalmayın inanın devlet arkanızda duruyor böyle erkeklerin hakkindan onlar çıkar