0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
1 aydir 44 aylik kizim icin okul ariyodum ilkgun gotirduk anaokuluma isinden dolayi ben isi birakip gidip alamam dedi tama dedim ozell olsun yekinda ben yurume gidicem tamam olur dedi gitsin dedi goturdum ilkgun diye biraz beni aramis arafilar alamaha gittim esimde bak gordunmu sen annr degilsin cocuguna iskence ediyosun bagirmislar orda annelik yapamiyosun diye atiyosun okula dedi . Ben kendimi yirttim ugrastim bi kucuk kizim daha var evde 2bucuk yasinda dedim buyuk kizim geri kalmasin egitim bilsin hakrttigim bumuydu . Ona inat goturucem beni kandirdi larayi bahane ddiyir suanda goturmemek icin 

4 Cevaplar

0 oy
(4,987 puan) tarafından
Bencede bahanelere kanma yolundan şaşma bacı 
(28 puan) tarafından
oyleko beni deli etti yeminederim alttan aldim kizim arabaya bindiginde bana kizdilar okulda dedi hemen aradim ogretmeni yeminetti oje surmek istedi siz annesi olarak istemezseniz diye birakmadim dedi olay bundan ibaret parayi bahane ediyor babasi harisindan fazlasini ben karsilicam dedi torunumun okulunu kalani neden ben karsiliyorum dihe patladi
(4,987 puan) tarafından
Bahane bak valla bu erkeklerin hepsinde çoğu zaman dengesizlik oluyor umrsama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Para için mi istemiyor 
(28 puan) tarafından
kizimin ilkgunuydu babasini yaninda bana kizdilar dedi aradim sordum oje istedi izin vermezseniz diye engelledim dedi hocasi bu kadar bana da diyoki sen anne degilsin cok zoruma gitti . Evet para vermemek icin babasi ben yarisindan fazla karsilicam dedi torunum icindedi esimde geri kalan parayi nasil vericdm birsuru sey soyledi bana halbuki kabul etmisiz mesajlari bile duruyo senden cok istiyorum gitsin diyodu
0 oy
(798 puan) tarafından
Aman bakma çocuğunu götür okuluna o zirlasin dursun 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 807 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 557 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 749 göst.