0 oy
166 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Su tomurcukları oluşup patliyo parmağım şişiyor yara haline gelip kabuk at

imageiyor

4 Cevaplar

0 oy
(11,027 puan) tarafından
Buna doktorun yazacağı ilaç lazım gelir. Geçmiş olsun
tarafından
Doktor iki krem yazdı ama banamısın demiyo bulasikta yikiyamiyom artk
(11,027 puan) tarafından
Başka doktora görün.
-Reklam-
0 oy
(638 puan) tarafından
Canım bulaşık deterjanı falan daha da azdiriyor . Aynisefa krem bulabilirsen biraz rahatlatır.  Dut yaprağı kaynatıp elini bekletebilirsin.  Ama bulaşık yıkamayı eldivensiz yapma . Bulaşık deterjanı da azdiriyor
tarafından
Lateks eldiven kullanıyorum oda içi pudralı oluyo azdirirmi acaba
(638 puan) tarafından
Evet azdırır uzun kollu olanlardan kullanmistim öyle geçti ellerimdeki
tarafından
Onlarida kaç defa aldım hemen deliniyo şöyle sağlam bir marka olsa
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşirsin stresden uzak dur zor ama sağlığın için kim nederse desin deri hastalıkların hepsi olmasa bile buna benzeyenleri hep stresten oluyor kendimden biliyorum gitmediğim Dr kalmadı 
tarafından
Normalde hiç bı zmn böyle olmamıştı annemlere gittim bana ikinci evliliğinde ki esininmi otekininmi büyüktü sapıkça bisiler sordu o günden beri stresten sinirden yemek yiyemedim dün çok şükür evime döndüm gelir gelmez hastalandm gece üç serum takıldı hiç fayda etmedi başımı kaldiramiyorum
0 oy
tarafından

Oncelikle gecmis olsun aynisi bendede oluyo tam boyle ben kortizou krem kullaniyorum hamileyim normalde zararli diyolar ama doktorum bise olmaz eline suruyosun bebege uzak dedi bi skintida yok hala bu kremi kullan artı kuru dut kaynat ilikken boyle ellerin biraz yansin icine koyunca kaynat bi legene koy icine ellerini koy 10-20 dk beklet cok iyi geliyo kasintisini geciriyo hafifletiyo inan bendede boyle oluyo cok iyi anliyorum seni 

image

tarafından
Saol cnm dün acildeki doktor fucidin diye sarı renk bı yara kremi vermiş sürüyorum aşırı yanıyor ilk defa böyle azdı çoğaldı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 131 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
26 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Mucizemm (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
6 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Summm (165 puan) tarafından soruldu

409,494 soru

12,308,371 cevap

38,636 kullanıcı

Kategoriler

...