29 haftalıkken bebeğin suyu geliyordu hastanede 1 hafta yattım antibiyotik iğne falan yaptılar. 34 de doğum olacak dediler Allaha çok şükür zamanında oldu 39 haftalıkken normal doğum yaptım. Normal yaptım ama sezaryan gibiydim resmen. Enfeksiyondan kaynaklı dikiş sayım çok fazla oldu. 1 ayda anca kendime gelebildim. Doğum anında karnımın üstüne çıktı hemşire, ben nefes bile alamadım çok zorlandım. Su istedim zar zor sonra su getirdiler içtim. Doğumdan 2 saatte o masadan anca çıktım. Enfeksiyondan kaynaklı dikişler tutmadı hep yırtıldı. Tampon yaptılar kanama durmadı. Çok zordu. Bebeğimin sabah 5 bucukta suyu geldi sancım hiç yoktu. Suni sancı verdiler. Devlette yaptım doğumu. 29 haftalığa kadar hep özele gidiyordum. Devlette dosyam olsun dedim öylesine gitmiştim perinatoloji alanına girince devlette devam ettim özel o riski kabul etmiyor maalesef. O doğduğu an gözümün önünden asla gitmiyor dünya tatlısı canım kızım. Onu öyle gördükçe ne acı kalıyor ne bir şey. Lohusa hiç sorma. Lohusalık çok kötü geçti. Allah razı olsun annem hep yanımda idi. Ben ne oturabildim ne bir şey yapabildim dikişlerden. Kızımı emzirmek için ayrıca 1 buçuk ay savaş verdim ve emmedi beni hiç. Meme tutmadı. Sütümü sağarak verdim. Lohusalık hem ağlayarak hem de psikolojik olarak kötü geçirdim. Şimdi 1 yaşında Allaha çok şükür. Yaşadım ama belki onlar benim sınavımdı atlattım şükür. Kızıma baktıkça şükrediyorum. İyi ki doğdu. Onun bir gülüşü benim dünyam oluyor. Varsın emmesin varsın bir şeyler eksik olsun ama hep sağlıklı olsun o bana yeter