Ah kızlar acaba bizler de mi böyle kaynana olcaz kendim de hata arıyorum artik ben mi fevri davranıyorum diye ama cvp da bulamıyorum acikcasi
Salı günü doğum yapcam Allah nasip ederse ev toplamaya calisiyom çok da terledigim için evde kısa kollu şortla duruyorum aradı ki çocuğu balkona çıkar da göreyim cok özledim dedim ki üstüm başım müsait değil yukarı çık hem mutfağı topluyom şimdi cikarirsam ben mutfaktayken babaanneme bakcam diye tekrar cikar falan Allah korusun 4. Katta oturyom anahtarı da yok balkonun yukarı gel dedim dizim ağrıyor çıkamam şimdi dedi anne ne işin var ozaman dışarıda oraya kadar geldiysen çık yukarı dedim ısrar etti üstüm müsait değil dedim çocuğun ayağı uokmu kendi çıksın dedi çıkamaz dedim kızdı söylendi telefonu suratıma kapadı..
Akşam ariyo o çocuğu bana hiç vermiyonuz cikarayim dolastirayim falan diye söylenmeye başladı evet tek yollamiyorum onda haklı olabilir ama eşim izin vermiyor sebebi de şu nedenini bilmediğimiz şekilde kayinvalidemi görünce bağırıp saklanıyo istemiyorum git diyo agliyo
Normalde tanımadığı insanı bile eve sokmaya çalışır bu arada çok insan canlısı eşim de göndermiyo acikcasi
Pazartesi son kontrolüm vardı doktor çağırdı sen niye gidiyon hastaneye diye soruyo dedim dogurcam ya hani ben dedim ondan olabilir mi Hee nerde yapcan şimdi doğumu devlette mi ozelde mi ne gerek var özele o kadar para vermeye dedi bende patladım artık dedim hayırdır sen benim azimi mi ariyon ne soryon falan işte sana bisey söylenmeye gelmiyo falan da filan da dedi kapadı yine
Eşim Akşam 8 de ise gitti gece 4 de geldi o gelene kadar uyudum az o gelince De uyku tutmadi 8 e kadar oturdum sonra uyuya kalmışım telefonun da sesini kismitim 10 da eşim uyanmış daha erken diye yatmış geri oğlum da uyuyordu 11 buçukta kalktım kahvaltı hazirliyodum telefon da sesiz de kalmış ya aramis 2 kere 3. Ye ararken denk geldim telefona açtım neredesiniz siz telefonu da acmiyon dedi dedim uyuyorduk yeni kalktık gece nerene uyudun da bilmem ne bende oğlumun elini yüzünü yıkıcam hadi grsrz dedim kapadım telefonu
Sofraya oturunca eşime bidaha annenin telefonlarını acmicam haberin olsun dedim noldu dedi anlattım olan biteni oda o sinirle aradı senin derdin ne doğuma kalmış kadının 5 günü sen neyi sorguluyon arayıp duruyon dedi oda ben ne demişim be bisey demedim dedi benim ki kapattı telefonu suratına büyük ihtimal bu gun gelir kavga çıkartır hep böyle olmuştur söylediğime de pişman oldum ama artık canıma tak etmisti(
Çok uzun oldu kızlar okuyandan da okumayan da Allah razı olsun