Görümcem ikinci cocuk yapmamız için resmen Baskı uyguluyor oglum 16 aylık yok arkadaşı olsun yok sıkılıyor tek başına o evde kafayı yer skıntıdan dye dye her gün darlıyor bzi bnle eşimde hiç istemiyoruz bunu güzelce buyutup sonra başka cocuk düşünürüz diyoruz hem daha yeni kendimize gelebldık cok zor bakmak doğum kılolarımı daha yeni vereblyorum okdr cok kılo almıstım ki smdı yne hamıle kalsam daha cok alırım neden herksin hayatına müdahale ederler ki bde neymiş elim ayağım tutuyorken bde diyor yapın sanki 40 yaşındaymışız gbi 28 yasndyım bi bakıma haklı olabilir ama bn cocuk yapıp da eve tıkılmak özgürlüğumun gtmesini istemiyorum
Kendi mi bakacakmis eli ayagi tutuyorlen senin elin ayagin tutmasa da zaten yapiosan bakmayi goze alacan. Demkki yardim etmek heveslisi heralde zaar kada kafadan tahtasi eksik.
O mu bakacak? Çok meralısıysa kocasından rica etse yeter insan bakabildiği kadar çocuk doğurmalı valla ben Allah' biliyor ya hamile kaldım oğlum 3 yaşında bu arada ikinciye hamile kaldım yaşım 28 kilom 76 doktor dedi hemen kilo ver yoksa 90 nı görsün eve geldim açtım dolabımı o kadar giysi almışım Yen'i yeni kilo veriyorum oğlum bana arkadaş çıkıp geziyom falan sil baştan uykusuz geceler kocam gece yok gündüz evde onun ihtiyaçlari ama gör kafamda binbir çeşit düşünce oturdum ağladım evet hamileyim ama hazır değilmişim ben çünkü hayatı seviyorum gezmeyi giyinmeyi keyıf yapmayı asla isyan etmedim tek korkum oğlumu da ihmal edecek olmadı bu arada insalar hadi ikinciyi yap kardessiz olmaz o bu ama ben hazır değildim bir cesaret yaptık sonra ne mi oldu olmadı Rabbimin bi bildiği var ki kese boş çıktı ve aldırdım o oldu ben ne zaman hazır hissedersem o zaman istiyorum artık kim ne demiş ne kadar doğurmuş umrumda değil Rabbim oğluma uzun sağlklı ömürler versin inşallah illa bir gün kardeşi olur ama şuan değil o yüzden senin bedenın senin hayatın çok isteyen doğursun takma kafana lafı sok otursun bir köşeye
1,486,736 soru
24,305,727 cevap
344,376 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın