Sorun kaynanam.
Ben rahatsızım. Buraya da yazdım hatta. Sırada bir vuruyor. Mide bulantısı baş dönmesi. Ellerim falan titriyor ayaklarım tutmuyor. Zaten o an olduğum yere yığılıp kalıyorum. Neyse işte. Bi ara yine böyle oldu. Kızımı hastaneye götürmüştüm onu muayene ederlerkn ben fenalaştım. Yarındahası gün kaynanamı aradım öyle normal konuşmaya. Bana iş tarif etti yapamam hastayım dedim. Hiç umursamadan ee çocuğa ne dediler dedi. (kızıma sadece iştah açıcı şurup almak için gitmiştim) yani insan sorar noldu niye öyle oldun doktor ne dedi falan diye. Doktor o gün mr istedi. Bi de hdl kolesterol çok düşüktü. Sonuç almaya gelince yine kan ver dedi. Dün sonuç almaya gittim. Kafamın sağ tarafında kist varmış. Zaten ağrım vardı kaç gündür o yüzdenmiş. Ben de sinüzitim azdı sanıyorum. Kanımda yine aynı. Çok düşük. Trigliserid de çok yüksek. B12 iğnesi yazdı. Neyse kaynanama dedim böyle böyle diye. Sen mr mı çektirdin diyor. E dedim ya sana çekilcek hatta sonuç almak için ona sordurttum öğleden sonra gitsem alırlar mı diye. Daha doktor ne dedi falan diye sormadı bile. Öyle ya sor kist tehlikeli mi nasıl geçer. Niye olmuş başka ne dedi. Hiç umursamadı bile. He tamam iyi ya Bi şey olmaz diyor.bi de köyden fasulye toplattı eşime. Ben de kendi yapıcak sanıyorum bana yaptırıcak. Ben nasıl yapıcam anne hastayım Bi de küçük kızım var durmuyor dedim. Sen yaparsın bir şey olmaz diyor. Afedersiniz b.k yesin bu boğaz dedim durdum. Sinirim çıktı tepeme. zaten kafamı takıyorum ben hastayım diye. Bi de böyle muamele görüyorum.