Kızlar eşiniz mi para yi size veriyor siz mi istiyorsunuz size lazim olsa veya yani supriz yapsanız eşinize yinede istiyormusunuz ? Sorunlariniz oluyormu bu konuda?
Ben calisiyoken sknti olmuyo du ama suan maalum calisamiyorum :D oda kendi verir istetmwz zaten :)
Benim gece çalişiyor gunduz full yatar elim hep cebinde;))ama o demez lazimmi falan diye cunku hiç hesap sormaz firsat birakmiyorum aliyorum;))
çok şükür olmuyor bnde isterim oda verir yeri gelir eşimden allah razi olsun elinden gelse daha çok verir ama borç harç var.. kndne yere gelir hic almaz bana verir elndki ne varsa
Normalde çalışıyorum böyle problem olmadı hc fakat suan hamilelikte çalışmiyorum eşimle her maaş döneminde zaten bir ev bütçesi hazırlıyoruz gelir ve giderleri yazıp biriktirileçek olan bir kenara atılıyor suan ev bütçesi benden sorulduğu için hesagladigimiz miktarda eşim benim hesabıma yolluyor ustunede fazla yolluyor hesaplanandan bir ihtiyaç olur diye ve her zaman evde masada 100 tl vardır ne olur olmaz diye
Allah razı olsun hep fazla fazla verir ama ben hiç istemem 2 yillik evliyim daha istemedim oda der zaten hic harcanan yok iste diye ama huyum bu kimseden kolay jkola bişey istemem ama cebimde parazizjalmaz
Maaş kartı bende :D o benden istiyor o yüzden :D
Maaşımı alınca eşime veriyorum tüm harcamaları kendisi yapıyor bana bi miktar veriyor ben bişey almadıgım için hep kalıyor
Esime aylik ortalama giderime gore bi miktar soyledim aylik verir geri kalan kendi parasi ve ev almak icin birikiyo.. cok ihtiyacim olursa yine soylerim verir ama genelde gerek kalmiyo evdeyim zaten market alisverisine beeaber gittigimiz icin o yine oduyo yani o para benim harcligim gbi..
Aylığı alır gelir ödemelerimizi yaparız geri parayı eve bırakır kendi harçlığını alır bana berjer biraz sonra geri kalan para bittimi kendi harçlığı bittimi ben fazla harcama yapmadığım için benim paraya gelir sıra ben para biriktirdiğim hep sikortamiz yok eşimin hava durumuna göre çalışmamızın olduğu için biriktirdim hastane masrafları çocuğumuza alışveriş için herşeyi yaptık kar yağdı 1ay çalışmadı pparasiz kaldık o parayı harcadık parada sıkıntı yok harcanan şey ortada harcanmayan ortada zaten
Ben 14 aylik evliyim şimdiye kadar esimden bisey istemedim kendi elinde avucunda ne varsa getirir bana verir kaldrym diye ona lazm oldukca gelir alır biseye ihtayacm olduğunda da para zaten bende oldugu icin sorun olmaz sadece bugun kuaföre beni birakir misin ya da alisveris yapmam lazm derim o da birakir beni paran var mi diye sorar var desemde yine verir sagolsun ❤❤
7 aylik evliyiz sadece hastaneye giderken alirim para ne alinacaksa beraber alirizz
O benden para ister.
Calısırken hem maasım olurdu hem kendi verirdi her zaman simdi malum evdeyiz ama kartım var sagolsun gönlumce kullanabiliyorum güveniyor o konuda :)
Eşim maaşını aldığı zaman bana çıkarıp 100 TL verir. Ben ztn pek dışarı çıkan bir insan değilim o 100 TL yı harcamam bile çoğu zaman yani birikir öyle. İştemem. İstiyemiyecegimi eşim bilir.
Ihtiyacım oldugunda isterim verir fazlasıyla yada ben istemeden kendi verir yarın lazım olur yanında dursun der paranın pek lafı olmaz aramazdı önce bende çalışırdım maaşı alınca ona verirdim yine aynı şekilde olurdu
Kredi kartı dışında tüm banka ve maaş kartları ve parası bende olur işi gereği dövizle maaş alır bozdurup bana verir gerekirse benden alır bu sayede çok para biriktirmiştim ama bebeğin harcamaları dolayısıyla birikimler suyunu çekti
Kenarda en az bi 50 tl durur cüzdanımda nakit olarak.kartım var benim oyüzden para istemiyorum canım.ama kartım olmadığı zamanlarda istemeden şifonyerin üstüne koyardı akşamdan.
Eşim haftalik harçlık verir, market alışverişini o harçlık dışında eşim ile beraber yapariz,kiyafet alışverişlerinde genelde hep birlikte aliyoruz, olur düğün vesaire kendim gidiyorum eşim gidecegimi bilir,ben istemeden kendi para verir, eşime eylulde supriz yapmıştım, param yetmez diye esimin kredi kartını izinsiz almıştım, gün ortasında arayıp sormuştu evde mi düşürdüm diye, evet komidinin arkasına düşmüş dedim, akşam karti çaldığımı soylemstim :) genelde kendisine alacağım zaman kendime birseyler alicam deyip alıyorum
Esimin maaş kartıda parası da evdedir lazımsa o benden alır:)) sağolsun harcamalarimada karışmaz hesapta sormaz Allah razı olsun
1,487,089 soru
24,310,586 cevap
344,717 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın