Alt kata yeni bir bayan taşınmış kızları var balkondan benim kızla arkadaş olmuşlar kızlar benimkini sokağa çıkalım diye çağırmaya geldi ben sokağa asla tek yolamam bende burda oturun size halı sereyim dışarı çıkmayın dedim zaten ben tekim bu kata kapı karşım yok halı serdim kızlar oturdu meyve tabağı yaptım çocuklara sonra boyama felan yaptılar. Eşim poğaça getirmiş baktım fazlada bende kızlara verdim yersiniz dedim onlarda eve gidince annelerine söylediler heralde anneleri de nezaketen bana yemek yoladi. Sakın beni yanlış anlamayın linclemeyin herkesin yemek zevki farklı biz doğulu yuz o yemeğin salçası biberi gözü doyuracak önce çok güzel yemek yapmış ama rengi açık bizim kıyma etiyle yaptığımız yemeği tavuk etiyle yapmış farklı olmuş hiç öyle yemiştim bu yemeği. Bende sofraya koydum çocuklarım yesin ziyan olmasın diye ama çocuklar da yemedi. Mecbur atmak zorunda kaldım.
Ertesi gün yine yemek yoladi yine yenilmedi. Bende çok üzülüyorum kadının 5 çocuğu var çocukların rizkini yoluyor eti bol yerinden yoluyo. Düşününce tuaf oluyorum onu kırmadan incitmeden nasıl diyim bence buralı değil yemekleri değişik benimde içim el vermiyor dökmeye alt katım olmasa bende başka komşuya veridim