Kayınpederim ameliyat oldu. İnce bağırsak ameliyatı. Pazartesiden beri yatıyor. Her gün hastaneye gidiyoruz eşimle. 1 yaşında da kızım var. Ben mecbur gidiyorum çünkü günlük vurulması gereken iğnem var. E ona gidince mecbur yanlarına da çıkıyorum. Enfeksiyon riski var diye zaten çok kalmıyorum
E çocuk da huysuzluk yapıyor. Neyse işte. Bugün kaynanam benden battaniye VS şeyler istedi. Akşam eşimle gittik hastaneye. Odanın kapısını açtık kaynanam Bi bağırıyor Bi görseniz. Ben sana gelme, çocuğu getirme demedim mi falan diye. İlk çıkın çıkın falan diye bağırdı. Ben de babama bir şey oldu sandım çocuk görmesin diye çocuğu aldığım gibi arka taraflara gittim. Sonra baktım Bi şey yok. Noldu dedim. Baban sürekli tuvalete gidiyor mikrop kapmasın çocuk dedim, ben sana gelme demedim mi diyor. Öyle bir şey demedin hatta benden eşya istedin ya dedim, ben mecbur gelicem iğnem var çocuğu evde yalnız mı bırakayım dedim. Ne iğnesi diyor(önceki postta anlattım. Hastalığımı kale almadı diye. Burdan bile belli. Ben kaç gündür geliyorum oraya iğne için) neyse. Çocuğu öpmeye başladı. Öpme dedim. Madem o kadar yaygara kopardın babam hasta, onu da tuvalete sen götürüyorsun o zaman çocuk mikrop kapmıyor mu dedim. Öpesim geliyor dedi. Gelmesin dedim. Geliyorsa da doğru düzgün anlat durumu kötü bir şey oldu sandım dedim. Gerçekten çok korktum ama o öyle bağırınca. Neyse işte kaynanam da bu lafıma alınmış. Ben önden gittim çocuk durmuyor diye eşim geriden Bi şey lazım mı diye sormak için kaldı. Eşime demiş. Ben de hiç boş konuşmasın dedim. Madem mikroptan o kadar korkuyor o da öpmesin dedim. Bi de yanağından ellerinden falan öpüyor ha. Sinir oluyorum ya