0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Kayınpederim ameliyat oldu. İnce bağırsak ameliyatı. Pazartesiden beri yatıyor. Her gün hastaneye gidiyoruz eşimle. 1 yaşında da kızım var. Ben mecbur gidiyorum çünkü günlük vurulması gereken iğnem var. E ona gidince mecbur yanlarına da çıkıyorum. Enfeksiyon riski var diye zaten çok kalmıyorum

E çocuk da huysuzluk yapıyor. Neyse işte. Bugün kaynanam benden battaniye VS şeyler istedi. Akşam eşimle gittik hastaneye. Odanın kapısını açtık kaynanam Bi bağırıyor Bi görseniz. Ben sana gelme, çocuğu getirme demedim mi falan diye. İlk çıkın çıkın falan diye bağırdı. Ben de babama bir şey oldu sandım çocuk görmesin diye çocuğu aldığım gibi arka taraflara gittim. Sonra baktım Bi şey yok. Noldu dedim. Baban sürekli tuvalete gidiyor mikrop kapmasın çocuk dedim, ben sana gelme demedim mi diyor. Öyle bir şey demedin hatta benden eşya istedin ya dedim, ben mecbur gelicem iğnem var çocuğu evde yalnız mı bırakayım dedim. Ne iğnesi diyor(önceki postta anlattım. Hastalığımı kale almadı diye. Burdan bile belli. Ben kaç gündür geliyorum oraya iğne için) neyse. Çocuğu öpmeye başladı. Öpme dedim. Madem o kadar yaygara kopardın babam hasta, onu da tuvalete sen götürüyorsun o zaman çocuk mikrop kapmıyor mu dedim. Öpesim geliyor dedi. Gelmesin dedim. Geliyorsa da doğru düzgün anlat durumu kötü bir şey oldu sandım dedim. Gerçekten çok korktum ama o öyle bağırınca. Neyse işte kaynanam da bu lafıma alınmış. Ben önden gittim çocuk durmuyor diye eşim geriden Bi şey lazım mı diye sormak için kaldı. Eşime demiş. Ben de hiç boş konuşmasın dedim. Madem mikroptan o kadar korkuyor o da öpmesin dedim. Bi de yanağından ellerinden falan öpüyor ha. Sinir oluyorum ya 

12 Cevaplar

0 oy
(1,052 puan) tarafından
Neden çıkıyorsun yanina çıkma kantinde otur esinde görüp geldin niye bağırmış kayinbaban anlamadım tam 
(983 puan) tarafından
Çıkmasam çıkmadı oluyorum işte.
Yok kayınpederim değil kaynanam bağırdı girme içeri diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Suç sende evet . Gidip igneni olup çıkıp evine geliceksin bu kadar ilgi dengesini bozmuş kaynananin
(983 puan) tarafından
Aynenn öyle.
Sırf kayınpederin hatrına onu bakmaya yanına gidiyordum daha da çıkmam. Çocuğu da görmesin
tarafından
Değmez bazıları gitmesen de bak hergun geldi de uğramadı diye eşini doldurur
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Haklı buldum seni. Öpme demeni de ayrı beğendim 
(983 puan) tarafından
Eyvallah canım sağ ol
0 oy
tarafından

Ölse gitmeme artık herhalde ben kinciyim biraz 

(983 puan) tarafından
Daha da gitmem zaten o muameleyi gördükten sonra. Kayınpederin hatrına gidiyordum. İğneyi vurdurup geri dönerim arttık
0 oy
tarafından
Gitme kız bidaha
(983 puan) tarafından
Daha gitmem. İğneyi vurdurup geri dönerim sinir oldum iyice kadına şu günlerde ya
0 oy
(10,192 puan) tarafından
Gitsen sen suç gitmesen suç vala ne diyim bende bilemedim
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Ağzın bal yesin çok güzel demişsin
0 oy
tarafından
Terbiyesiz kadın bu devirde kimseye iyi niyet göstermeyeceksin.İyi niyetli olursan bi yerleri havalanıyor
(983 puan) tarafından
Gerçekten öyle. Bi de tatlı poğaça falan yapmıştım yer diye. Onları getirdiğimi bile söyleyemeden kovmuştan beter etti
0 oy
(18,688 puan) tarafından
Iyi güzel yarın gittiğinde çıkma istediğini düşünsün istediğini söylesin 
(983 puan) tarafından
Daha gitmem. 1 hafta hastanede yatacak zaten. İğnemi vurdurup geri dönerim
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Hergün in çık yaptığın için laçkalaşmışsınız.  
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Pek bilgili çok temiz titiz hanımın yanına gitme knka sende seni umursamayanin yanına sen neden gittin ki tabiki geçmiş olsuna gidilir ama sonraları gitmek zorunda değilsin boşver gitme yani eşin girsin çıksın sanane kafan da boş yere bozulmaz 
0 oy
(769 puan) tarafından
Böyle bir muamele gördün eşin birşy demedi mi .sende bir daha gitme

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 852 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Janya 6 (146 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,243 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 343 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu

411,893 soru

12,399,650 cevap

44,368 kullanıcı

Kategoriler

...