Hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz, herkesin tecrübesinin farklı olduğu konular var hoşuma gidiyor. Bağımlı değilim, sadece keyif aldığım için burdayım. Keyif almazsam 1 dakika bile durmam. Tabii bir de sevdiklerim var❤❤❤ Peki sizi buraya bağlayan nedenler neler?
Ben inanılmaz şeyler hissediyorum burda çok sevilmeye laik insanlar var farklı görüşler ve farklı yaşamlar bilmek farklı bir pencereden bakmamı sağlıyor bazen teselli etmek bazen eğlenmek merhem olmak bunlar çok güzel şeyler. Sevdiklerimi özlüyorum bile mesela.
Çok şey öğrendim bırda
Sevdğim insanlar var
Bi derdim olduğunda yada mutluluğumda paylaştığım da yadırgamadan tarafsız yorum yspılıyor
Seviyorum ben bu platfotmu
Sensin Ebru'm beni buraya bağlıyorsun ☺☺hahah
Değişik bir yer yüzünü görmediğim sesini duymadigim insanlar kendi arkadaslarimdan daha iyi, samimi geliyor
Sevdiğim insanlar var onun için yoksa silerim açıkçası birde eminim Br çok kişinin bebek olduktan sonra tek sosyal aktivitesi
Sevdiklerim var, ilk bebeğim tecrübesiz olduğum zamanlarda bilgili annelerden öğrenmek bazı şeyleri hoşuma gidiyor. ❤
Gerçekden kendime yakın hissettigim insanlar var burda belki normal hayatta birbirimizle tanışmış olup arkadaş olaydık bu kadar samimj olamazdık SEVİYOM SİZİ ULEYNNNNN ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
411,870 soru
12,398,982 cevap
44,340 kullanıcı