Merhaba, biriyle buluştuk ; davranışlarıni ben mi yanlış algıladım emin olamıyorum ama ; bir AVM kafesine oturmaya gittik garson yanimiza gelip ne içersiniz demese adam heralde sipariş vermeyecekti birşey içmek zorunlu mu oturmak yasak mı diye soruyor garson evet deyince sordu ne içersin birşey alır mısın diye garson gidince ben seni düşündüğüm için dedi her yerde içmiyormuşsun birşey falan diye zirvaladi bende bu mekanı biliyorum sıkıntı yok öyle olsa size buraya oturalım demezdim dedim bir saattir limonatayi ancak içti neyse sonra kalktık kitapçıya gitmek istedi ; meğer kitap hediye edesi gelmiş aldı işte sonra ben birşeyler alicam gratisten dedim vs kapıda bekliyorum dedi şaşırdım sonra yanımda bitti marketten birşeyler alalım diyordu market şart mı hazır şeyler mi yiyeceğiz dedim bende beni dört beş saattir yanında dolaştirip aç mısın diye sormadı neyse sonra bir mekana girdik hava esiyordu burda içecek birşeyler var mıdır ki yemek var sadece galiba dedi oturduk yerimize ne içersin diye soruyor midem açlıktan karnıma yapisacakti neredeyse insan nezaketen de olsa sorar yine aç mısın diye en azından çorbalar var içecek fiyatına ama nerede neyse ordaki garson kız cam soda şişesini elinden düşürdü kırdı parçalar adama doğru geldi neredeyse bunun bir işaret olduğunu bile düşündüm doğrusu ve ne düşüneceğimi inanın bilmiyorum pinti biri mi diye kitapçıda ders kitabı alıyorum kalemlere bakıp bu kalemi bize hediye etseniz olma mi kitap aldık sonuçta diyor baya da ısrar etti oha kalemlerde pahalıymış ne ara otuz lira oldular dedi sonra başka yerden hediye etti güya ama ben pinti olduğunu anladım bana da tutumlu birisin sanki dedi nedense oysa hesabı alman usulü ödeyelim demiştim ödetmedi olur mu erkek hesabı kadına odetir mi diye boş gözüme girme çabaları acaba siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?