Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bebeğim yere düştü.
0
oy
219
göst.
5 Ekim 2023
Diğer
kategorisinde
Gulguzeli1
(
13
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba hanımlar 2 aylık bebeğim yere düştü herhangi bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Böyle bir durum başına gelip de sonradan sıkıntı çıkan oldu mu?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
5 Ekim 2023
Honeybee
(
7,456
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım geçmiş olsun öncelikle bu gece takip et bişey demedi mi doktor burda birinin başına geldi allah korusun doktor bişey dememiş çocuk sonradan kusmaya başlamıştı
5 Ekim 2023
Gulguzeli1
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim canım. Dün akşam 5 de düştü o zamandan beri hastanedeyiz bir sıkıntı yok dediler yarına kadar yine burdayız bakalım insaALLAH birsey çıkmaz Dua edin lütfen. Benim bebeğim normalde de kusan bir bebek ama ben nasıl anlayacağım :(
5 Ekim 2023
Honeybee
(
7,456
puan)
tarafından
yorumlandı
Gözlerinde kayma vs ya da fışkırır tarzda kusmada sıkıntı oluyor canım iyi bırakmamışlar sizi tomografi röntgen vs çekildi mi ?
5 Ekim 2023
Gulguzeli1
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiçbir sıkıntı yok sadece düştükten sonra uyku hali oldu zorla uyanık tutmaya çalıştım sonradan her şeyi normale döndü şuan herşey normal gözüküyor. Ultrasonla baktılar ben Almanyadayım burda farklı şekilde bakıyorlar mesela tomografi falan yok
5 Ekim 2023
Honeybee
(
7,456
puan)
tarafından
yorumlandı
Sorun yoktur o zaman kuzum uyku Halide normal daha minik o aylarda yerler ve uyurlar zaten sadece sen yine takip edersin dediğim gibi gözlerde kayma fışkırır tarzda kusma olursa götür hiç bekleme
5 Ekim 2023
Gulguzeli1
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
İnsaALLAH zaten küçük diye çok korkuyorum :( 1 mt yüksekten düştü kurban olduğum melekler tutmuştur insaALLAH
5 Ekim 2023
Honeybee
(
7,456
puan)
tarafından
yorumlandı
Kuzucum bak için rahat olsun diye yazıyorum ilk oğlum sakindi benim hatamdan dolayı ilk kez 13 aylıklen düştü üstelik hamileydim eşim yanımdaydı gözümüzün önünde düştü yataktan ve baya yüksek bizim yatağımız çok şükür bişey olmadı ama ben haliyle sinir krizi geçirdim ve kanama alanım oluştu stresten şimdi 26 aylık minik oğlum yerinde hiç durmaz o kaç kere düştü gözümün önünde çok hızlı hareket ettiği için en sonunda oyun alanı aldık düşün güvenli olsun diye çünkü arkamı döndüğüm an hızlıca hareket ediyor 8,5 aylık ve çok şükür bişey olmadı o kadar dikkat etmeme rağmen bu düşmeler oldu gözümden ayırmam normalde
5 Ekim 2023
Gulguzeli1
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok geçmiş olsun ya ALLAH cc korusun hepsini erkek çocukları ayrı bir zor oluyormuş zaten benim de 2 yaşında kızım var bir de 2 aylık oğlum. İşte henüz yenidoğan sayılıyor daha minicik o sebepten çok korktum kızım 1 yaşında falan mama sandalyesinden düştü o zaman bu kadar korkmamıştım biraz daha büyük olduğu için. Ne diyeyim ALLAH cc onları korusun insaALLAH
5 Ekim 2023
Honeybee
(
7,456
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla hiç zor değil biliyor musun aslında kızı erkeği yok bu işin mizaç işi biraz ilk oğlum sakindi bu miniğim tam bir zıpır :) amin canım benim habersiz bırakma ❤️
6 Ekim 2023
Gulguzeli1
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
Çıktık bugün canım hamdolsun bir sıkıntı yok dediler ♥️
6 Ekim 2023
Honeybee
(
7,456
puan)
tarafından
yorumlandı
Ohhh çok şükür canım benim gelmiş geçmiş olsun allah beterinden korusun ❤️
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
5 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Benimde bebeğim oto koltuğundan ayak konulan yere düştü korktugunuzdan doktora götürdük, kontrolde kalın kusarsa hemen getirin demişti. Hiç sorun olmadı 24 saat gözlemleyin ama,gözlerinde kayma,kusma olursa beklemeyin
5 Ekim 2023
Gulguzeli1
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok geçmiş olsun Benimki pusetli bebek arabasından düştü 1 mt yüksekten dünden beri hastanedeyiz bir sıkıntı yok diyorlar ama sonradan birsey çıkarsa diye korkuyorum
5 Ekim 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Hastanedeysen korkma canım zaten doktorlar müdahale eder birşey olursa ,ama inşallah olmaz. Bundan sonra pusetin kemerlerini bağlamayı ihmal etme, bende baglamadm ilk kez o zamn olmustu
5 Ekim 2023
Gulguzeli1
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen insaALLAH. Hani yarın eve geçecem sonradan birsey olur mu onun için korkuyorum. Evet ya birdaha bu bebek arabasını da kullanmayı düşünmüyorum zaten ALLAH cc bütün yavrularımızı korusun
5 Ekim 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Kemerini bağla canım arabayla alakası yok bizde ihmallik
5 Ekim 2023
Gulguzeli1
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen orası öyle tabi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Ekim 2023
Serapycdgdlky
(
9,108
puan)
tarafından
cevaplandı
Kusma şişlik morarma sürekli ağlama var mı. Takipte ol sen canım. Bır sıkıntı olmaz inşallah.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
10
cevap
327
göst.