Bence ya hiç çoçuk ya da en az 2 çoçuk.Kardeş şart.Benim ilk kızım çok zordu oyuncakla oynamazdı hareketli bir çoçuktu ona rağmen 2. İstedim araları 3 yaş 2 ay iyiki diyorum hergün.Hatta bir 6 ay erken yapsaydım şimdi çook güzel oynarlardı diyorum bazen.Küçüğüm 1 yaşı bitti Eylül de hala küçük ama yine de oynuyorlar büyük kızım güldürüyor yürütüyor gıdıklıyor filan gerçekten çok güzel.Büyük kızıma kardeş iyi geldi diğer türlü beni çok darlıyordu.Şimdi ise kardeşini yatağa çıkarıyor oyuncakları da götürüyor oynuyorlar maşallah ki kendi oyuncakla hiç oynamazdı çoook şükür 3.5 yaş civarı oynamaya başladı.Ben çok ilgilendim büyüğüyle sürekli oynatmaya boyama yaptırmaya filan çalıştım.Hatta 1 haftadır puzzle yaptırıyorum geçen arkadaşlarım geldi bir tanesi çok şaşkınım diyor Semanur nasıl oturup puzzle yapıyor arkadaşlarıyla güzelce oynadı normalde kavga dövüş zıplama hopla yapardı velhasılı ilgilenebileceksen kardeş gerçekten çok güzel bence çoçuk çoçuğa iyi geliyor.Bu arada benim en büyük şansım ikinci kızım birincinin tam tersi o nedenle büyükle daha çok ilgilenebildim diğeri kendi oynuyor elhamdülillah diğer türlü napardım bilmiyorum ilkim çok ilgi isteyen bir çoçuktu.