Kızlar kayinvalidemle nereye gidersek sürekli orada 2 çocuk yeter bakması zor buda 4 5 yaşına gelsin bidaha olsun sonra olmasın deyip duruyordu milletin içinde sürekli bende rahatsız oluyordum yani bende zaten 2 tane düşünüyorum ama bunu sürekli başkalarının yanında dile getirmesi sinirimi bozuyordu yani karışmaya da hakkı yok (bazen inadına 3u düşünmüyor değilim) ) Bende eşime söyledim bugün sabah öyle konuşuyorduk konu açıldı bende he dedim bak annem herkesin yanında söylüyor ben rahatsız oluyorum kendim demek istemedim sen söyle dedim ben nasıl diyeyim felan demeye başladı bende dedim bak şimdi ben dersem başka anlar ben kırmak istemiyorum dedim ( ben böyle sevmedigim bi konuda normal konuşamam bide çok surat asarak konuşurum ) her neyse bugun teyzesine gittik kızım kucagimdaydi ağır demi felan dedi bende yani evet dedim bidaha olsun başka olmasın dedi gine eşim bu sefer dedi sen ne milletin içinde diyorsun demesene hem karışma sanane bazen çok lüzumsuz konusuyon dedi iyi yapın yapın diyor. Bozuldu biraz sizce eşime söylemekle hata mı etmişim kendim söylemek istemedim.
Kız ne düşünüyon valla eşin çok iyi yapmış kaynananda zıttık bıttık konuşup durmayaymış ayy çok güldüm valla iyi olmuş bozulmuştur bozulan kaynnanarı severim
1,508,196 soru
24,615,746 cevap
364,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın