0 oy
926 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Çocuğu olmayan arkadaşım benimle ikinci çocuğum olduktan sonra pek görüşmek istemiyor. Bebek tebrigine bile gelmedi 6 aydır. Nasıl davranmaliyim bende alınıyorum. 

24 Cevaplar

0 oy
(292 puan) tarafından
Benim kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Bebeğim tekrar olana kadar hamile kadın ve bebek olan birilerini görünce gözlerim doliyordu. Görüşmeyi kesmedim ama içim aciyordu ben de öyle kucağıma alamadım diye. Bazı insanlar için çok zor. Senin ikinci olurken o bir taneye bile kavusamadigi için acı çekiyordur. 
(8 puan) tarafından
O da benzer bir şey yaşadı. Sizce benim yapabileceğim bir şey var mı ya da ne desem bu sürecinde ona iyi gelir.
-Reklam-
0 oy
(50,994 puan) tarafından
üstüne gitme bence demek ki kendini kötü hissediyor onun acisindan da bakmak lazim. ben hamile kaldigimda kursa gidiyordum bebeği olmayan arkadasim vardı diyememistim hamileyim diye. liseden başka bir arkadasiminda olmuyor oda bebek resimleri gordukce üzüldüğünü cok belli ediyo
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Adın Lena mı?
0 oy
(961 puan) tarafından
Ben arkadaşlarımdan önce evlendim.Onlar benden sonra evlendi ben çocuk istememe rağmen 2 senedir olmuyor arkadaşlarımın çocukları doğdu 1 yaşına girdiler ilk hamileliklerini duyduklarimda çok üzüldüm çok ağladım ama onlara bebekleri oldu ben hamile kalamadım diye sırt cevirmedim küsmedim. Bizim elimizde değil sonuçta. Arkadaşın belki çocuklarına baktıkça neden benimde böyle çocuklarım olmuyor diye uzuluyordur ama konuşmamayı kusmeyi gerektirecek birşey yok ki orası ayrı tabi. Bence sen onu çağır veya evine git hem muhabbet edersiniz hemde sorarsın bana kırgınlığın mi var ben öyle hissetim dersin. O bu süreçte zaten psikolojikmen Iyi değildir sen yanlız bırakma onu. Şahsen ben olsam onu yanlız bırakmam şuan bende arkadaşın gibiyim yanlız hissedince kendimi daha berbat oluyorum arkadaşlarım sağolsun biliyorlar 2 si hep yanımdalar. Bence git hem ziyaret et hem dertles onunla konuş sor 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 527 göst.
0 oy
7 cevap 365 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Lena (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,735 göst.

405,839 soru