Burda surekli kaynana sıkayeti koca sikayeti insan cidden sıkıliyor bazen herkesin sorunlari oluyo herseyi buraya yazmak çok anlamsız geliyor bna tabi bu benim şahsi fikrim ... butun platformu kaynana postlari kaplıyorr not: topa tutmayin ☺️
Tutulacaksin ama tatlım mm...
İnsanlar yazsa suç yazmasa suç Vala bak snde biliyodun topa tutulcağını not düşmüşsün
Tanıtm yaparlar reklam dersiniz
Kaynana koca anlatırlar bir süre sıkılırsınız
Akım yaparlar sıkılırsınız
Çok mutlu olurlar ekşın yokmu dersiniz
Evini atar suç olur
Güzel bişi anlatır suç olur
Ne bilim herkezin yaptığından bir süre sonra sıkılınıyo
Yapmayın yaa insanlar istediğini yazsın
He yanlş anlama sadce sensn demedm Bi kaç kere denk geldi
ama tam topa tutulacak bir post
kaynanamla aram iyi karismaz birşeye burda okuyuncada rahatsiz olmam. cogu kisi gurbette anlatacak kimseleri yok bide kadinlar anlata anlata icinden atar dertlesmek farkli kisilerden yorum almak rahatlatıyor insani isine gelmiyorsa okumadan gec canim :) topa tutmadim fikrimi yazdim :)
Şurada da yerimi alayım, kaos is loading....
Linç geliyor linç
Herkesin ne kadar çevresi olsa da insan tanımadığı birine anlatınca fikir alınca daha çok rahatlıyor aslında
Ya da çevresinde kimsesi yoksa burası ona iyi geliyor
Burdaki insanlari samimi sicak bulduklari icin yaziyolardir ki bnde kaynana postu actim bikacdefa yakininda kimse olmayinca icinii dokemiyosun burasida bnce icini dokmek icim harika bi platform gelen yorumlar rahatlatiyo insani
Valla canım haklısın belki ama ben en çok burda özel soruları Cook icine girerek anlatmayı, göbek resimlerinden coook sıkılıyorum. ha birde aladtma postlarini bakmak bile istemiyorum çok üzülüyorum gerçekten ve sanki kendi esimde böyle yapar diye düşünüyorum Rabbim kimsebin yuvasına üçüncü kişileri koymasın böyle postlari okuya okuya paranoyak oldum artik:)
Senin adini gorunce engin nur saninin turkusu geliyor aklima hep terketmedim bu diyari kaldim gulom gulomm senin icinnn. Oh be sonunda soyledim rahatladim:)))
Bu konuda sende haklisin herkesde hakli canim. Dogru yazinca degismiyor ama insan sikintisini tanimadigi birine anlatinca cok rahatlıyor. Ilk basta bende senin gibi dusunuyordum sonra bir iki oyle post actim acayip rahatlatıyor inan. Gerçekten insan sıkıntısını anlatip paylasinca hafifliyor. Senin demek istediginde dogru ama iste burda binlerce insan var canim. Herkesin yapısı istegi zevki farkli. Oyuzden sende hic takilma. Rabbim keske kimseye kaynanasiyla sıkıntı vermesede paylaşılmasa ama napacan iste. Neyse konuştukça konustum sanirim. Bi dip not bırakıp kaciyorum :D
Topa tutulacağını bilip yazmanada ayri hayran kaldim gulomm☺❤
1,492,411 soru
24,385,656 cevap
348,996 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın