Kızlar ben her sabah kız kardeşimi lisesine götürüyorum. Çünkü okuluna giden bi servis ve otobus yok. Annemler yan blokta oturuyo kiz kardeşim sabah beni arıyor oyle uyanıyorum. Zili 8,5ta çalıyor. Bugün pazartesi ve istiklal marşı var diye biraz erken çıktık.
Karşı komşumun kızıda evin önünden servisle gidip geliyo arada bi görüyoruz. Bugün servisi kaçırmış annesi beni gördü sen bırakır mısın dedi? Tamam dedim. Kızın okuluda hiç bilmediğim bi yerde navigasyonu açıp gittim. Kıza okulunu tarif et diyorum lafi agzinda geveliyo asosyal gibi bi şey. Neyse onu bıraktım sonra kardeşimi bıraktım. Eve döndüm.
Baktim balkonda annesi teşekkür etti seslendi bende bi sey degil dedim. Sonra beni bi numara arıyor(o kadar samimi değiliz apartman grubundan buldu muhtemelen numara mi) baktim o ariyomus ya canim işte biz sabahki servisten memnun değilizde sen kardeşini birakirken bundan sonra benim kizida biraksan olur mu dedi. Dedim olmaz çünkü senin Kızın okuluyla benm kardeşimin okulu ters. Birini bıraksam diğeri gec kalacak ikisininde zili 8,5ta çalıyor. Ay canım erken kalksaniz ya sabahki servis cok dolandiriyor öğrenci topluyo gec kalınca da beklemiyor kızımda seni cok seviyor zaten dedi.
Bıdı Bıdı susmuyo beni dinlemiyo bile en son ben eşime bi soriyim öyle cevp veririm dedim bahaneyle telefonu kapattım. 5dk geçti mesaj attı eşinle konustun mu canm diye bende konuştum kabul etmedi k.bakma canm dedim. Görüldü attı beni de engelledi sonra. Şaka gibi sjsjjdjdjd
Ya ben okul serviscisi miyim?? Bu ne muameleydi şimdi??