Tam benlik post kaynanam yok kaynım bende babası ile anlaşamadı için 1 yıl yaşadı lokusalikta pisikiyatriklik oldum cnm sürat aşar yemek yer eline sağlık demez çekirdeği çitler yerlere kadar bardak çıkartır kaoicarpar oaikolat gibi hareketleri vardı sinir krizi geçirdiğini 3 kere abisi işte iken odadan çıkamadım korkudan ve en son ayrıldı evden ben lokusa iken kovmusum haberim yok . Çünkü tüm hastalimin sebebi o tetiklenmesinin odasını bile günlük ben topluyordum ter temiz ediyordum yorganini elimle yikiyordum . Hakkımı helal etmiyorum geçen gün diyet kaynimda dediki şok oldum evimde yaşayan kaynimi ben dövmüşsüm hamile iken çok ois morelim bozuldu boyu kocaman benim gücüm asla yetmez ona ve korkardım ondan . Ayriyeten hem hamileyim hem düşük tehlikesi atlattım 7kere hamile iken 8aya kadar riksli gebelim vardı hiç iş yapma dedi Dr yat dedi ama ben temuzliyordum birde arkamdan hiç iş yapmaz pasaklı demiş kayın babama . Ailem o var diye rahat gelemedi bana çünkü kız kardeşim evli eşi kızardı komşular bike gönder evinden o kocaman çocuğu dedi herkez karşı çıktı . Şimdi rahatım yok gel keyfim gel rahatım