0 oy
329 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,736 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Cilt icin aldim bakalim 3 ay duzenli kullanim fark etcekmi?  Bromelaini teee hamile kalmadan once alma niyetim vardi  kullanamadim hamile kalinca. Almisken onuda aradan cikarayim dedim. Birde karabiber ekstresi alacaktim o donem . Bu ay 6 kusur binlik gibir zivir alisveris yaptim daha karaniner kestresine yer kalmamis kartimda onuda bidahaki ay alcam bakalim  

Kullanan varmi kolajen  cilt icin fayda goren falan

image

8 Cevaplar

0 oy
(6,634 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ne işe yarıyor kız bilgilendir bende severim cildime bakmayi:D

(5,736 puan) tarafından
Saclara tirnaklara cilde faydali iste. 20 yas uzeri bile kolajen kullanmali. Benim geldi yas 35 :)) yaslaniyorum resmen  . Kirisiklik cikt tonu sivilce siyah nokta cilde elastikiyet kazandiriyor saclar. Parliyor tirnaklar sertlesio.  Vucudun urettigi kolajen miktari yas ilerledikce azaldigi icin yaslaniyoruz:)) ekstra takviye edince kolajen arttikca  genclesio parliomus yuz yorgunluk solgunluk
(6,634 puan) tarafından
Yaa link atsana bende bakayım bı hoşuma giderse alayım
(5,736 puan) tarafından
https://ty.gl/b5yc366xvl      Attim canim yorumlari falan oku. Baya faydali zaten herkes oneeiyor 20 lik genc kizlar bile kullanio:)
(6,634 puan) tarafından
Yorumları baya iyi favorilerime ekledim bakalım alıp deniycem ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne için bu casper bacım onu de hele ☺
(5,234 puan) tarafından
Valla ya aynı bilmiyorum artk napcam yaşantımı etkiliyor kanlarima bakıldı hersey normal bazen vitamin eksik olunca ağrılar oluyor sende bir baktir cnm doktor en son bana hersey yolunda yorgunluktan oluyordur ağrılar dedi
tarafından
Aman çok şükür canım Allah beterinden korusun inşallah bende baktirayim olmazsa çünkü bende kansızlık var kesin kan değerlerim düştü öyle oldum yine çünkü sabah uyandığım gibi yorgun oluyorum bazen hiç halim olmuyor
(5,234 puan) tarafından
Valla baktir cnm ondan olabilir bende ondan diye düşündüm değil dedi ama halsiz ve cok ağrılarım var bende aldim işte iyi gelir diye benimki iyi gelmedi bende caspireye ye söyledim yarında eczaneye sorup alayim ya
tarafından
Baktırırım inşallah canim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sende alıp faydasını görürsün
(5,234 puan) tarafından
Saol cnm insaah sendende Allah razı olsun
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Kız bana bak ben düzenli kullanıyorum kolejeni ama keten tohumunkaynatıp kendim yapıyorum. ℅10000 faydasını gördüm 
(3,891 puan) tarafından
Güle güle gerilin bacılar :)
(2,510 puan) tarafından
Goguslerde işe yarar mı bu keten tohumu
(5,736 puan) tarafından
Aaa gogus diklestirmedemi.  Vok mantikli oladabilir.  Benimkiler anne memesinoaya basladi suan sarkik be sünmus gibi gozukuyir.  16 gun oldu bugun. Sut iyice cekilince daha cok süner kanimca:(
(3,891 puan) tarafından
Memeye de sürülüyor ,neneye de sürülüyor :)
Vajinaya ağda sonrası sür ayna gibi parlıyor ve rengi açılıyor zaten
(5,736 puan) tarafından
Alla alla e on numaraymis giii:)) cocugu uyutuom spora gtcen
Uyuyunca. Gelip dus almadan once yapim  durim surilim
De oyle dus alam bari:))
0 oy
(18,679 puan) tarafından
İnan ki başlığı okuyunca senin açmış olabileceğini düşündüm postu adacsaf. Hiç kullanmadım malesef bilgim yok. Kelle paça için diyo canan hoca asdfssfd
(5,736 puan) tarafından
Haha nerden kiz meme dertlisi olarakmi:))
(5,736 puan) tarafından
Kelle pacayi da hic sevmem. :)) ilikli kemik suyuni koyarim corbalara falan da
(18,679 puan) tarafından
Kız yok güzellik dertlisi olarak ☺️ bakımlı biri olduğunu bu tarz şeylere merakın olduğunu biliyorum. Ondan dedim ☺️
(5,736 puan) tarafından
:))) hee . Aynn dogumdan sinra lekeler kaldi. Da eczacimiz tanidik. Dediki emzirirken kullanilmaz diye birsey yok ama ben kendim sahsen kullanmam. Sanada emzirirken tavsiye etmem dedi. O yuzden bekledim aylardir:))
(18,679 puan) tarafından
İyi yapmışsın geçer gider inşallah lekeler de .
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Bunlari değilde bende şu büyük kutuda olanı kullanıyorum iyi gelirse bana dermisin kuzu ağrılarım cok fazla oluyor belki iyi gelir aldığım pahalıydi ve hiç iyi gelmedi
(5,736 puan) tarafından
Derim canim bbuyuk kutu dersen shit olanimi aliosun sivi ? Eczaci bunu daha cok onerdi sivi olan islem
Goruyir diye kolajeni azaliyormus. Hap olan zaten cok cok dusukmus mg z bu tossaseler 100000 mg mis
(5,234 puan) tarafından
https://ty.gl/88w368box5   bu kuzum valla ağrılarım cok şiddetli ya dayanmaz oldum olmasa bende alayım eczaneye sorup
0 oy
tarafından
Çok para vermissin cildinin genc ve bebek gibi olmasini istiyorsan retinoid kullanmalısin en iyi retinoid acnelyse ancak kullanimi cok onemli yoksa cildin yanar
(5,736 puan) tarafından
Bakim :))  bakalim. Suan cok perisan vaziyet suratim.  Hormonlarim tepetaklak olunca  komple coktum
tarafından
Benimde gozeneklerim baya buyuktu cildim varya bebek gibi oldu senelrdir neler yaptim cildim icin ama hicbi ise yaramadi son 1 yildir ozguvenim tavan:)))
(1,848 puan) tarafından
Merve bize de anlat naptin cildine ne kullandin ?
tarafından
Kanka acneleyse die bir merhem var onu al eczanden haftada bir mercimek tanesi kadar kullan sonra cildin soyulmaya basliycak yavas yavas hafta 3 haftada 2 haftada 1 gibi kullan arastir you tube da izle bana dua edin sonra kirisiklik her turlu cilt problemine cozum
tarafından
Merve bende alayım da yüzüm kuru sorun olur mu acaba canim ☺
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Yaklaşık 6 aydır düzenli kullanıyorum. Hakkaten tırnaklarım,saçım, cildim bi güzel geliyor gözüme artık. Saçlarım yavaş uzardı şimdi daha hızlı uzuyor ama bu benim için bir artı değil ben kısa saç seviyorum :D ben daha çok kas kemik ağrısı için kullanıyorum açıkçası. Dizlerim ağrımıyor eskisi kadar
(5,736 puan) tarafından
Anneme eczacimis kas kemik eklem agrilari icin olaninonerdi zaten o onun icin kullanmak istiyor . Ben ozellikle cilt icin istiyordum.
(5,301 puan) tarafından
Ben gördüm faydasını. İnşallah sana da yarar :)
0 oy
(9,883 puan) tarafından
Bromelain bende kullanıyorum yeni başladım sayılır ama bu marka değil. Kolojen de kiper'in olan daha çok ovuluyo ama kullanmadım ben. Sen bromelain i ne için kullacaksin birde o diğer saydıklarini
(5,736 puan) tarafından
Bromelain. Hem odem hem tatli istegi yeme istegi bastirain diye. Karabiber ekstresi de ayni sekilde istah kontrolu kabizlik vs iyi geliyormus nutrinew marka alacaktimiste hmile kalmadan once sarili yesilli kutusu vardi.  Hamiel kalinca kaldi almamistim. Simdi kolajeni nutraxin alinca bunu da yaninda aliverdim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 324 göst.
13 Mayıs 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,938 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Rozakayalp (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.